Antena Căutare

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Anamaria Prodan pentru prima dată la iUmor: „Adoptați?”

Anamaria Prodan urcă pentru prima dată pe scena iUmor, iar numărul său stârnește aplauzele publicului. Încrederea în sine pe care o emană i-a cucerit pe jurați.

anamaria prodan cu mănuși și beretă la pupitru pe scena iumor Galerie
Anamaria Prodan începe Noul An cu un număr de umor savuros | Antena 1

În ediția specială Previziunile anului 2024, categoria „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă”, cea despre fotbal, a fost invitată Anamaria Prodan.

iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2023. Anamaria Prodan pentru prima dată la iUmor: „Adoptați?”

„O femeie puternică, independentă și plină de bani”, o descrie Delia pe invitata din această seară.

„Nu credeam s-ajung vreodată aici, dar mi s-a mai întâmplat o dată ceva asemănător”, își începe Anamaria Prodan discursul. „În casa mea nu merg așa, merg goală. Și dacă eram în casa mea, nu erați voi aici, cu excepția Delia, căci Delia este bogată și atunci am cu cine să vorbesc!”

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Monica Tatoiu a prevestit divorțul lui Cătălin Bordea: „Ești prost de bun”

„Ziceau producătorii că trebuie să vorbesc despre fotbal în seara asta. Ce se va întâmplat în 2024. E simplu. Eu o să mai fac câteva milioane de euro, în schimb restul impresarilor mai fac niște declarații prin ziare”, continuă ea.

„O să spuneți că nu mai sunt ziare. La fel nu mai sunt nici fotbaliști”, adaugă Anamaria. „Există voci care spun că o să câștigăm Campionatul European. Bineînțeles, eu mă liniștesc, fac puțină yoga și vocile dispar.”

„O să fim în situația în care mingea va cere schimbare”, mai spune ea despre cum se vor desfășura lucrurile în fotbalul românesc în anul 2024.

„Arbitrii vor folosi cartonașele roșii doar ca să ceară autografe jucătorilor. Naționala va scoate iar România în stradă mai repede decât a reușit Guvernul”, mai precizează Anamaria.

„Ești acest Maradona al Hop-Hopului românesc”, îi spune celebra impresară lui Cheloo.

„Mi-am luat bilet la clasa a II-a”, răspunde Cheloo.

Citește și: Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Irina Loghin, roast de senzație: „M-aș fi putut bate cu Maria Dragomiroiu”

„Îmi pare rău că nu te-ai făcut fotbalist”, adaugă Anamaria. „Singurul jucător care ar fi luat cartonaș roșu în drumul spre stadion.”

„Bordea, eu cred că tu nu ți-ai dorit niciodată să fii fotbalist. La cât ai scris pe tine, cred că visul tău a fost să fii banner”, îi transmite ea juratului.

„Degeaba ai bani dacă nu ai pe cineva să te enerveze”, spune impresara, relatând o pățanie personală de la o întâlnire. „Singurul lucru adevărat la el era pensia alimentară. (...) Omul se ghida în viață după femeia și copilul. Nouă copii cu trei neveste.”

„Aplauze”, cere insistent Cheloo.

„O comedie romantică despre o familie frumoasă”, anunță Anamaria Prodan noul său proiect din 2024, în care va fi actrița principală. „Nu mai sunt doar impresar, sunt și actriță.”

„Îmi joc rolul vieții”, adaugă ea în culise.

Citește și: Olivia Păunescu, invitată în Gala Premiilor iUmor, în ediția specială difuzată sâmbătă, ora 20.00, la Antena 1 și în AntenaPLAY

„Chiar mă bucur pentru ea. Să știi că dă bine pe cameră, foarte bine”, spune Cătălin Bordea la aflarea veștii.

„Adoptați?” o întreabă Cheloo.

„Pe tine te-aș lua”, îi răspunde Anamaria.

„Să nu mă strângi, că dacă mă strângi e nenorocire. Te strâng eu”, îi spune ea lui Natanticu. Juratul își dorește să fie atins de impresară pentru a se transforma în aur, precum platoșa ei.

„M-a durut”, i-a spus el.

„E o femeie puternică”, conchide Cătălin Bordea.

Citește și: Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Previziunile anului 2024, iUmor sezonul 15, 7 ianuarie 2024. Previziunile astrelor în 2024. Natanticu: „Trebuia să fii z...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x