Antena Căutare

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Monica Tatoiu a prevestit divorțul lui Cătălin Bordea: „Ești prost de bun”

Gala Premiilor iUmor este despre spectacol. Chiar dacă nu mai există o jurizare propriu-zisă, se fac nominalizări la diferite categorii și, bineînțeles, se oferă premii.

Monica Tatoiu la Gala Premiilor iUmor, la pupitru Galerie
Monica Tatoiu oferă premiul pentru categoria „Dacă tăceam, filosof rămâneam” | Antena 1

„Nu înțeleg de ce-ați chemat o profă de mate la iUmor. Ați întâlnit vreodată o profă de mate cu umor?” spune Monica Tatoiu la intrarea pe scenă.

Monica Tatoiu a prevestit divorțul lui Cătălin Bordea

„Aș vrea să mă înfieze Monica Tatoiu”, dezvăluie Cătălin Bordea. Juratul își aduce aminte de o întâlnire cu aceasta când i-a spus: „Ești prost de bun. Vezi c-o să divorțezi.” Bordea o suspectează că „și-a băgat coada, doar să aibă dreptate”.

Monica Tatoiu oferă premiul pentru categoria „Dacă tăceam, filosof rămâneam”. Nominalizații l această categorie sunt: George Buhnici, Marcel Ciolacu, Gheorghe Hagi, Gigi Becali și Monica Tatoiu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Alin Bourașu a livrat o ghicitoare care i-a pus în dificultate pe jurați. Cheloo a uluit

iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Monica Tatoiu la Gala Premiilor iUmor, categoria: „Dacă tăceam, filosof rămâneam”

„Să nu spuneți că vă dați premiul singură că înnebunesc!” spune Cosmin Natanticu.

„Aș vrea eu”, îi răspude Monica Tatoiu.

Aceasta a anunțat că premiul merge „la cineva pe care-l iubim toți... așa cum ne iubim soacrele”, adică la Marcel Ciolacu.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Magdalena Chihaia, momentul controversat care a atras atenția: „Știi că o să fie pe net?”

Ionuț Rusu la ediția specială Gala Premiilor iUmor în rolul lui Marcel Ciolacu

După anunțarea câștigătorului, a urmat un moment special pus în scenă de Ionuț Rusu.

„Bună seara. Bună seara. Bună seara. Pentru că orice minciună, de trei ori rostită, devine adevăr la un moment dat”, începe ”Ciolacu” discursul.

„Mă bucur să câștig acest premiu. Eu nu am câștigat nimic în viața mea”, continuă.

„Pot spune, în spirit de glumă, că sunt golgheterul României all time la buget”, adaugă, cucernd publicul.

„Dacă tăceam, filosof rămânea, dar am decis să vorbesc și să nu mă fac înțeles niciodată! E foarte important ca la finalul zilei lumea să te aplaude, dar să nu știe de ce-o face”, mai spune el.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Abel Megyes, trucul pe care nimeni nu și l-a putut explica: „Ești un impostor!”

„Puțini oameni știu, dar eu când ajung în situații de criză citesc (...) Om fi noi analfabeți funcționali, dar funcționăm”, menționează el.

În încheiere, ”Ciolacu” vrea să mulțumească câteorva personaje din peisajul politic românesc, începând cu nelipsita corupție.

„V-ați gândit să v-apucați de stand-up comedy?” întreabă Cătălin Bordea.

„M-am gândit în repetate rânduri”, mărturisește ”Marcel”.

„Vă urmăresc discursurile cu mare interes”, continuă Bordea.

Citește și: iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Varză, concurentul la care cu greu te abții din râs. Ce a urmat după activarea Jokerului

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Irina Loghin, roast de senzație: „M-aș fi putut bate cu Maria Dragom... Gala Premiilor iUmor sezonul 15, 23 decembrie 2023. Olivia Păunescu, apariție elegantă la iUmor: „Și după șapte ani ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x