Antena Căutare

Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

Cea de-a zecea ediție iUmor, Second Chance Top Finaliși All Seasons, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a adus în faţa celor patru juraţi, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, Delia şi Cheloo o ultimă serie de concurenţi în lupta pentru marele premiu al sezonului.

colaj Varză, Danil Ilie, de la iUmor, finaliștii iUmor, Cuza și Emi Galerie
iUmor continuă sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY | Antena 1

Dintre aceştia, la votul publicului au ajuns Abel Magyes, Alin Bourașu, Cristian Denis, Fachirul, Magdalena Chihaia, Roxana Condurache, Valentin Andrieș și Varză, cel din urmă fiind și cel care s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor.

Varză, ultimul concurent calificat în finala sezonului 15 iUmor

Varză, pe numele său real, Daniel Ilie, fost component al trupei Terles Berles, considerat „omul care, practic, locuiește aici la noi în platou și, din când în când, îl mai rugăm să intre pe scenă, să ne facă să râdem”, a venit cu o poveste amuzantă despre experiența sa din UK, ca livrator de pizza, spre deliciul tuturor celor din sală.

iUmor continuă sâmbăta viitoare, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, cu o nouă ediție plină de umor, în care cele mai spectaculoase momente vor face deliciul juraților, dar și al telespectatorilor, în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie!

iUmor sezonul 15, 16 decembrie 2023. Valentin Andrieș, concurentul nevăzător care a făcut haz de necaz în cel mai amuzan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x