Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu este ultimul finalist al sezonul 12 iUmor

Juriul a vortat în semifinala sezonului 12 iUmor. Mihai Radu a obținut cele mai multe voturi din partea juraților, motiv pentru care merge direct în Marea Finală a show-ului.

Semifinaliștii sezonului 12 iUmor Galerie
Mihai Radu a obținut cele mai multe voturi din partea juraților | Antena 1

Semifinala sezonului 12 iUmor a fost una plină de momente amuzante, dar și emoționante. Cei opt semifinaliști au pășit pe scenă încrezători în forțele proprii și mai pregătiți ca niciodată să meargă în etapa finală a show-ului.

Glumele și replicile savuroase au stârnit hohote de râs în public, dar și la masa juraților. Telespectatorii au urmărit cu mare atenție fiecare concurent din această seară, însă verdictul final l-au avut cei 4 jurați.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

Delia, Mihai Bendeac, Monica Bîrlădeanu și Cheloo au analizat fiecare moment al celor 8 concurenți și l-au ales pe cel mai bun.

Mihai Radu, ultimul finalist din sezonul 12 iUmor

Emoțiile și-au spus cuvântul în semifinala sezonului 12 iUmor. Verdini, Alin Burlacu, Cristi Toma și Andrei Vasilescu, Mihai Radu, Luca Lombardo, Roxana Condurache, Abel Megyes și Fachirul din Periș au impresionat jurații momentele lor de-a dreptul spectaculoase, însă un singur concurent a fost ales să meargă în Marea Finală a show-ului.

„Sunt fiartă să merg cu taxiul”, a spus Delia în timp ce vota.

În urma voturilor celor 4 jurați, Mihai Radu a fost desemnat ultimul finalist al sezonului 12 iUmor. Tânărului nu i-a venit să creadă atunci când Mihai Bendeac i-a rostit numele.

Citește și: Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, Bucșă!"

Concurentul a ținut neapărat să mulțumească tuturor pentru această șansă, în mod special soției sale care l-a inspirat: „Vă mulțumesc din suflet! Tuturor, soției și bucătarului care a făcut salata aia minunată”

„Mi-a plăcut foarte mult că te-a dus în poveste. A devenit un om care spunea o poveste. Sper să facă tot ce poate el cu șansa asta!”, a mărturisit Monica Bîrlădeanu despre numărul de stand-up al lui Mihai Radu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. NU ÎNCERCAȚI ASTA ACASĂ! Fachirul din Periș, număr incredibil de periculos ca... Cine sunt cei 13 finaliști iUmor din sezonul 12. Aceștia sunt cei care se vor întrece în glume pentru premiul cel mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x