Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrimi

Luca Lombardo a revenit în semifinala iUmor sezonul 12 pentru a-i impresiona și mai mult de această dată pe jurații iUmor.

luca lombardo la iumor 12 Galerie
Luca Lombardo a revenit în semifinala iUmor sezonul 12 pentru a-i impresiona și mai mult de această dată pe jurații iUmot. | Antena 1

Luca Lombardo a creat un moment emoționant în audiții și a stârnit lacrimi, dar și hohote de râs, cu momentul său artistic. În această seară, el va prezenta un moment de comedie.

„E multă tristețe în spatele comediei. (...) Va fi pentru prima dată când fac acest număr, în seara asta”, a spus Luca.

Luca a intrat în scena iUmor în semifinală, fiind costumat în soldat. Apoi s-a schimbat rapid în Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Luca Lombardo, numărul emoționant care i-a surprins pe toți

„Eu nu înțeleg cum face. Deci secunde”, spunea Dan Badea în culise.

În doar o secundă, el s-a schimbat în Donald Trump. Următorul personaj a fost Kim Jong-un. El ținea în mână o rachetă pe care voia să o arunce în public.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

După ce a terminat și cu acest personaj, Luca s-a îmbrăcat în el însăși. Și-a pus un pahar cu apă, dar de fapt a transformat apa din pahar în zăpadă pe care o împrăștia deasupra capului.

Sub o pungă, avea ascuns un tablou început cu chipul lui Charlie Chaplin. Artistul s-a decis să termine desenul pe scenă, iar desenul său a prins viață și a început să vorbească.

Nu era Charlie Chaplin, ci Hitler, care a avut un mesaj important pentru omenire.

„Nu aș vrea să domin sau să cuceresc pe nimeni. Dimpotrivă, dacă aș putea, aș ajuta pe toată lumea. (...) Ar trebui să vă bucurați pentru fericirea aproapelui și nu pentru umilința sa. (...) Viața poate fi liberă și frumoasă, dar v-ați pierdut calea. Lăcomia v-a otrăvit sufletul. (...) Abundența v-a făcut mai săraci”, aceste rânduri făcând parte din monologul din filmul Dictatorul.

Monologul i-a surprins pe toți și i-a emoționat foarte tare. Mulți dintre cei prezenți, inclusiv jurații aveau lacrimi în ochi.

Jurizare Luca Lombardo în semifinala iUmor sezonul 12

Jurații au fost complet impresionați de momentul lui Luca Lombardo și l-au aplaudat. Concurentul a început să plângă pe scenă la final, fiind foart emoționat.

El nu a vrut să spună de ce plânge până când nu primește punctajul juraților pentru că nu voia să le influențeze voturile.

Citește și: iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre noi”

„Te sărbătoresc și îți mulțumesc că ești aici”, i-a transmic Mihai Bendeac concurentului iUmor.

„ A fost o plăcere imensă. (...) Transmiți foarte bine, momentele tale sunt extrem se sensibile”, i-a zis Delia lui Luca.

Monica a preferat să își împărtășească emoția în italiană, dar a creat fără să vrea un moment comic.

„Cred că mi se termină italiana”, a zis Monica la un moment dat.

Delia l-a întrebat pe concurent de ce a plâns pe senă la finalul numărului. Luca a zis că l-a emoționat foarte mult monologul.

Luca Lombardo a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

„M-a întristat încât nu am putut să mă stăpânesc. (...) Îmi pare rău, nu am putut să diu pe frecvența voastră”, a adăugat la final Cheloo.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Mihai Radu, naturalețea și umorul său au stârnit hohote de râs. "Bravo, ... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x