Antena Căutare

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Abel Megyes, numărul de magie care i-a uimit pe toți. "Nu pot să îți neg abilitățile"

Abel Megyes, magicianul care i-a impresionat în audiții pe jurații iUmor, urcă pe scena iUmor cu un număr de excepție în semifinală.

abel megyes la iumor sezonul 12 Galerie
Abel Megyes, magicianul care i-a impresionat în audiții pe jurații iUmor, urcă pe scena iUmor cu un număr de excepție în semifinală. | Antena 1

Ultima oară când Abel a fost la iUmor, Mihai Bendeac a spart tableta pe care vota pentru că îl enervase Cheloo. În această seară, Abel speră să ia 4 like-uri și să îl convingă și pe Cheloo.

Abel a spus că pregătește un experiment care implică folosirea telefoanelor persoanelor din public. Concurentul iUmor s-a întors cu spaetele și le-a cerut tuturor să ascundă telefoanele în buzunare sau în poșete.

Abel i-a rugat pe jurații iUmor să aleagă 5 persoane din public. Concurentul iUmor le-a dat câte un săculeț de bijuterii în care să bage telefoanele. Apoi Abel a luat telefoanele și le-a băgat într-un sac mai mare. Abel trebuia să extragă un telefon și să ghicească a cui e.

Abel Megyes, numărul de magie care i-a surprins pe toți

“S-ar putea să le primiți înapoi”, a zis Cheloo.

Abel a ghicit al cui e primul telefon și I l-a oferit posesorului. Așa s-a întâmplat și cu celelalte telefoane. Concurentul iUmor a rugat-o pe una dintre fete să rămână pe scenă pentru că avea nevoie de ajutorul ei.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"

Fata trebuia să amestece niște poze cu mai multe portrete ale unor persoane foarte cunoscute. Fata i-a dat la întâmplare 3 portrete, iar apoi a rugat-o să le amestece pe toate, să le pună pe scaun și să se așeze pe ele.

Abel a spus că va reuși să deseneze portretul pozei din plic, înainte ca plicul să fie deschis. Concurentul iUmor l-a desenat pe Charlie Chaplin, dar în plic era Elvis Presley. Cu eșarfă, Abel a șters restul de carioca, a rămas imaginea lui Elvis.

Jurizare Abel Megyes în semifinala iUmor sezonul 12

“Foarte bine pregătit, un magician foarte bun”, a zis Mihai Bendeac la finalul numărului.

“Plictisitor ca de obicei, dar interesant. Nu pot să îți neg abilitățile pentru că (…) ar însemna să mă consum spiritual”, a spus Cheloo.

Citește și: Eduard Moise este ultimul finalist al sezonului 12 iUmor

“Cred că și eu și Delia am avut senzația asta că ne descurcam și noi cu intuiția”, i-a transmis Monica Bârlădeanu.

“Atâta timp cât pe scenă se întâmplă lucruri de genul acesta și sunt interesante, am să le urmăresc”, a completat Mihai Bendeac.

Abel Megyes a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Luca Lombardo, monologul emoționant care i-a lăsat pe toți cu ochii în lacrim... Semifinala iUmor, sezonul 12, 15 mai 2022. Roxana Condurache, numărul de stand-up care a stârnit hohote de râs. “Odă băr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x