Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

În cea de-a 13-ea ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Monica Bîrlădeanu a urcat pe scena iUmor cu replicile tăioase la purtător.

monica barladeanu roast la iumor Galerie
Monica Bărlădeanu a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast de zile mari la adresa juriului. | Antena 1

Monica Bîrlădeanu a venit la iUmor din nou după ce a ocupat poziția de jurată în acest sezon. De această dată, Monica Bîrlădeanu a venit să își ia revanșa.

Monica Bîrlădeanu a fost la iUmor în sezonul 12, ediția de pe 13 martie și a cucerit pe toată lumea cu eleganța ei, dar și cu simțul umorului. Frumoasa actriță a strălucit la propriu și la figurat și a „încasat” glumele cu zâmbetul pe buze.

Deși a venit pregătită cu „roast-ul terapie” pentru Mihai Bendeac, vedeta a avut o surpriză când a ajuns pe scenă. În cea de-a 13-a ediție, a apărut o schimbare la masa juriului pentru că Mihai Bendeac a fost înocuit de Dan Badea. Ea a adaptat textul pe loc și a chiar a găsit câteva asemănări între Mihai Bendeac și Dan Badea.

Monica Bârlădeanu, roast-ul elegant care a stârnit hohote de râs printre jurați

Ce ați făcut, fraților?! Aveam material de pshioterapie, dar dacă vrei...mă ofer. N-ai probleme în căsnicie, nimic?”, i-a spus ea în începutul numărului lui Dan Badea. „Vrei să vin să-ți pup picioarele”, a răspuns el pentru a-i da senzația că la masa juriului este Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

Monica Bîrlădeanu a rememorat ediția în care a fost invitat special și a dezvăluit că în urma participării în juriu iUmor a avut o revelație. „Din afară, lucrurile se văd greșit. Mihai nu pupa concurentele, el le salva viețile”.

„Imediat după numărul lui m-a întrebat dacă m-am supărat, apoi a venit în pauză să își ceară scuze. Eu l-am îmbrățișat, i-am zis că e ok, ca sunt convinsă că nu e primul număr după care își cere scuze toată seara”, a spus Monica Bîrlădeanu despre roast-ul lui Alexandru Banciu la adresa ei.

„Frati-miu a avut vreo 10 glume geniale. Ar fi avut el mai multe, dar numai până la 10 poate să numere. Dacă are de numărat bani, o face doar în teancuri de 10. #trestory, omul e dislexic, vorbesc serios”. „Așa face Delia cu milioanele”, a completat Dan Badea.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Haidar Alraoui, sirianul cu glume bombă. "Eu când văd un fitil, trebuie să îl aprind"

La final, Cheloo a concluzionat: „Nu a fost o seară de roast, a fost o seară de răzbunare. Absolut toți invitații din această seară au venit să își plătească polițele către cei care au venit să îi roast-uiască în momentul apariției. Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre n... iUmor, lider de audiență cu ediția specială de roast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x