Antena Căutare

Totul despre Sevi, concurenta de la „iUmor” pe care Bendeac a avut curajul să o invite la film și să recunoască că e fascinat de ea

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, a pus ochii pe o concurentă, pe care a avut curajul să o invite și la film, chiar dacă recunoaște că niciodată nu face el primul pas. „Conexiunea” dintre cei doi a fost detectată și de frumoasa Delia, care i-a spus lui Sevi că niciodată nu și-a văzut colegul atât de hipnotizat de cineva.

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor”, a recunoscut că nu i s-a mai întâmplat să simtă o putere de atracție atât de mare față de o concurentă, pe care, de altfel, a avut curajul să o invite și la film, „în oraș, la mine în mașină sau la mine acasă”.

Delia, colega lui, chiar i-a spus lui Sevi, tânăra care l-a cucerit pe Bendeac, că niciodată nu și-a văzut colegul atât de fascinat de cineva.

„Ție nu ți se părea că Sevi îmi trimitea niște semnale în privire?”, a întrebat juratul pe reporterul emisiunii. Acesta din urmă i-a dat dreptate, în ideea că frumoasa concurentă nu ar fi avut unde să se uite în altă parte.

Sevi a absolvit facultatea de teatru, e pasionată de muzică, concurând chiar și la „X Factor”. Cameleonică, frumoasa artistă a avut curajul să-și facă, de-a lungul timpului, mai multe schimbări de look. Și blondă, și creață cu părul roșcat, și podoaba în nuanțele „verdelui-pădure” o prind de minune!

Totul despre Sevi, concurenta de la „iUmor” pe care Bendeac a avut curajul să o invite la film și să recunoască că e fascinat de ea

Cert e că nici actorul nu a rămas imun la „complicitatea” fetei cu părul roz, ba dimpotrivă. Viitorul ne va demonstra dacă între cei doi se va înfiripa sau nu o poveste de dragoste.

„Am căutat-o și pe Facebook, corespunde!”, a declarat el entuziasmat, comparându-se cu un „leu în savană”, în ideea că a avut curaj să o abordeze.

Totul despre Sevi, concurenta de la „iUmor” pe care Bendeac a avut curajul să o invite la film și să recunoască că e fascinat de ea

Sevi și Francesca, ambele cunoscute juraților din sezonul 4 ”iUmor”, au revenit pe scena „iUmor”. Ca și la prima lor apariție, fetele au pus cap la cap replici din melodii celebre românești. Una cu părul roz, alta costumată în măicuță, fetele și-au făcut intrarea în scenă pe ritmuri de N&D!

Apoi au creat o întreagă poveste din „replici” din repertoriul Deliei, iar jurata a fost amuzată până peste măsură. Curajoase din fire, Sevi și Francesca au abordat apoi repertoriul Paraziții.

Canalul de YouTube „iUmor” a înregistrat astãzi 1.000.000 de abonaţi... 1 Mai muncitoresc, sărbătorit cu cele mai tari momente de comedie la iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x