Antena Căutare

Sevi și Francesca. Replici geniale din melodii celebre românești, deși Cheloo spune că a fost ”Repeat”. Au început pe ritmuri de N&D și au încheiat cu Paraziții!

Sevi și Francesca, ambele cunoscute juraților din sezonul 4 ”iUmor”. Ca și la prima lor apariție, fetele au pus cap la cap replici din melodii celebre românești.

Sevi și Francesca, ambele cunoscute juraților din sezonul 4 ”iUmor”, au revenit pe scena „iUmor”. Ca și la prima lor apariție, fetele au pus cap la cap replici din melodii celebre românești. Una cu părul roz, alta costumată în măicuță, fetele și-au făcut intrarea în scenă pe ritmuri de N&D!

Apoi au creat o întreagă poveste din „replici” din repertoriul Deliei, iar jurata a fost amuzată până peste măsură. Curajoase din fire, Sevi și Francesca au abordat apoi repertoriul Paraziții, iar Cheloo a remarcat că numărul le-a ieșit de excepție și că nu a găsit „nimic jignitor” în abordare.

„Aceste fete au revenit, au avut un număr identic ca-n sezonul precedent, doar că mult mai bun!”, a explicat Cheloo.

Doina Teodoru a facut cel mai tare #roast de la iUmor! „În seara asta m-a obligat să fac mișto de oameni importanți în ț... Mihai Bendeac a pus ochii pe o concurentă cu iubit: „Ție nu ți se părea că Sevi îmi trimitea niște semnale în privire? S...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x