Larisa Iordache, antrenamente intense pentru Jocurile Olimpice 2020. Cum s-a fotografiat în sala de gimnastică

Cu câteva zile înainte de începerea oficială a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, românca Larisa Iordache se antrenează intens și își ține la curent fanii cu privire la ultimele momente pe care le trăiește înainte de concurs.

Larisa Iordache își ține fanii la curent cu privire la activitățile sale de la Tokyo

Instagram & Profimedia

Ceremonia oficială care va da startul Jocurilor Olimpice 2020 va avea loc pe 23 iulie. Până atunci, Larisa Iordache se pregătește de competiție. Gimnasta româncă este activă pe rețelele sociale, iar recent a publicat o serie de imagini din sala de gimnastică.

Purtâtând un tricou pe care scrie „Echipa României” și cu zâmbetul la purtăror, Larisa Iordache profită de ultimele clipe îaninte de competiție pentru a se antrena.

Fanii i-au urat mult succes frumoasei gimnaste și au îndemnat-o să se bucure de experiență.

De asemenea, Larisa Iordache a publicat și o imagine din oraș, având în spate steagurile tuturor țărilor ai căror sportivi vor concura la Jocurile Olimpice.

Citește și: Ce spune Larisa Iordache despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut: „Am crezut că am nevoie de ele”

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate din cauz apandemiei de coronavirus și vor debuta pe 23 iulie 2021, cu restricții impuse de situația epidemiologică. Oficialii au stabilit că Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în condiții speciale, fără spectatori.

Larisa Iordache a ajuns la spital, după calificarea la Jocurile Olimpice

Larisa Iordache a avut probleme de sănătate și a ajuns la spital imediat după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice.

„Ştim cu toţii că în spatele fiecărei mari performanţe regăsim ani de muncă, sacrificii, eforturi, accidentări, momentele grele, dar şi multă pasiune. Calificarea olimpică de ieri a Larisei Iordache ne-a adus tuturor o mare bucurie, iar ei şi antrenorilor ei o împlinire deosebită şi o răsplată de nepreţuit pentru tot ceea ce au construit în ultimii ani, împreună. Ceea ce nu se ştie însă este că Larisa a concurat aseară nefiind în cea mai bună formă fizică. A luptat cu propriul organism şi a tras până la capăt. Nu a mai permis vreunui impediment să îi mai stea în calea visului. O eroină am putea spune. De ce spunem asta? Pentru că Larisa a avut parte de o seară grea, o seară în care a ajuns la spital, cu febră, dureri şi stare generală proastă. Primele investigaţii au dezvăluit o infecţie la nivelul rinichilor, însă determinarea diagnosticului este în desfăşurare. După accidentarea la tendonul ahilian din 2017 şi mai multe intervenţii chirurgicale şi recuperări îndelungate, a mai fost nevoie de un prag de trecut pentru a ajunge la Olimpiadă. Campioana noastră l-a trecut, nu a mai permis încă o piedică", a scris FR Gimnastică pe Facebook.

Citește și
Colaj de fotografii cu Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil în timp ce țin în brațe copilul. Băiatul se numește Luca Tiago
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
Cine sunt nașii de botez ai lui Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au creștinat fiul
barbat dormind intr-un pat alb
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Un bărbat dormea în pat atunci când a simțit că ceva se mișcă. Când a ridicat pătura a încremenit de spaimă. Ce era lângă el
Ramona Olaru a avut parte de o farsă în direct la Neatza de Weekend. Un vlogger i-a spus că i-a avariat mașina
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Ramona Olaru, momente de panică în timpul emisiunii. Asistenta tv a aflat în direct că invitatul i-a lovit mașina în parcare:
Mai multe articole

Citește și: Imagine de zile mari! Gimnasta Larisa Iordache, polițist de profesie, a ieșit pe stradă să-și ajute colegii, din cauza lipsei de personal

Mai mut, de curând, Larisa Iordache a avut parte de o suferință imensă, din cauza pierderii mamei sale.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri