Antena Căutare

Emoții și tensiune! 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic gătesc în prima probă eliminatorie

Gata distracția! Începe competiția! Primii 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic se pregătesc de proba eliminatorie. Doar patru dintre ei vor merge în semifinale.

Gata distracția! Începe competiția! Primii 12 concurenți din echipa Prințesei Polonic se pregătesc de proba eliminatorie. Doar patru dintre ei vor merge în semifinale.

Concurenții au două ore la dispoziție pentru a găti un preparat pe bază de ciocolată. Jurata Prințesa Polonic va avea o misiune foarte grea.

”Gătiți cu multă pasiune și concentrare. Totul contează! Și gusutul și felul în care arată”, îi sfătuiește aceasta.

Cei 12 vor găti sub supravegherea lui Daniel Grosu. Prințesa Polonic nu va știi cui îi aparțin preparatele. Ea le va juriza doar în funcție de gust și aspect.

Emoționați, copiii dau fuga în cămară. E ultima lor șansă de a-și arăta talentul în bucătărie. Tensiunea își spune cuvântul. Unii dintre ei nu găsesc ingredientele. Alții au parte de mici accidente. Începutul e mai greu, însă până la urmă reușesc să se concentreze.

Daniel Grosu îi privește cu atenție și le dă sfaturi, atunci când au nevoie. Presiunea timpului are efecte asupra unor concurenți.Andrei Mușat și Gabriel Ion Mihai nu se înțeleg prea bine. Cei dintâi consideră că colegul lui e prea agitat și vorbește prea mult. Într-adevăr, nici ceilați 10 concurenți nu sunt de acord cu comportamentul lui Gabriel. Însă, fiecare merge mai departe!

Emoțiile devin din ce în ce mai puternice! Iar la Andrei Teodorov s-au văzut foarte bine. Concurentul a încercat de cinci ori să facă o spumă din albuș de ou, care, însă, nu prea i-a reușit. A cedat și a izbucnit în lacrimi. Daniel Grosu a fost lângă el și l-a încurajat.

Un pic mai încrezător a fost Andrei Lazăr. A pregătit clătite cu banane și ciocolată. Chiar dacă unele nu s-au copt bine, concurentul a dus preparatul la bun sfârșit! La fel s-a comportat și David! A fost calm și a dat tot ce a avut mai bun.

Fetele au fost mai liniștite! Surorile gemene, Elena și Alexandra Bujor, au lucrat foarte bine împreună. Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu, a gătit pentru prima oară preparatul de azi. Ioana Haidamac și Diana au devenit bune prietene! Ele s-au sfătuit constant pe perioada competiției. Daria Ivan a fost, de departe, cea mai liniștită concurentă. A terminat prima preparatul, iar apoi și-a ajutat colegii.

Timpul alocat probei s-a scurs! Concurenții nu sunt foarte încântați de preparatele lor, dar speră să se numere printre cei patru care vor merge în semifinale!

Pregătiri pentru prima probă eliminatorie: Daniel Grosu îi învață pe concurenți cum să folosească ciocolata!... Ei sunt primii patru semifinaliști din echipa Prințesei Polonic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x