Antena Căutare

Horia Vîrlan ne învaţă cum să facem tarator, o delicioasă supă de iaurt

Expertul bucătar Horia Vîrlan, membru în juriul „Junior Chef”, le-a pregătit o surpriză prichindeilor din echipa sa şi i-a dus în excursie la o fabrică de iaurt pentru a vedea cum se fabrică acest preparat necesar în alimentaţia lor

Expertul bucătar Horia Vîrlan, membru în juriul „Junior Chef”, le-a pregătit o surpriză prichindeilor din echipa sa şi i-a dus în excursie la o fabrică de iaurt pentru a vedea cum se fabrică acest preparat necesar în alimentaţia lor.

La sfârşitul excursiei, împreună cu Mirela Ivaşcu, fostă concurentă „Top Chef”, Horia le-a arătat prichindeilor câteva preparate la baza cărora stă iaurtul. Cu toate că juratul este cunoscut drept un mare iubitor al bucătăriei tradiţionale, acesta a demonstrat că nu se rezumă doar la atât: „Astăzi vă voi găti tarator, o supă bulgărească delicioasă, care se mai poate găsi şi în Grecia sau chiar la noi în România, prin sudul ţării, iar apoi vă voi lăsa pe voi să găiţi smoothie-uri”, le povesteşte Horia copiilor.

Pentru tarator avem nevoie de următoarele ingrediente: iaurt, un castravete, doi căţei de usturoi, mărar tocat mărut, iar la sfârşit se adaugă câteva nuci, de asemenea, tăiate mărunt. După ce Horia a terminat supa de gătit, şi-a chemat echipa la degustare, care s-a declarat de-a dreptul încântată de preparat: „Este pentru prima oară când mănânc o asemenea supă şi îmi place foarte mult. O să gătesc şi eu supa asta acasă”, mărturiseşte Rareş.

Telespecatatorii care vor urmări „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1, vor putea afla primele eliminări pe care Horia le-a făcut, dar şi surpriza pe care Marius Florea Vizante a pregătit-o echipei sale.

Un concurent „Junior Chef”, în videoclipul unei cântăreţe... Copiii „Junior Chef”, la un pas de a se accidenta grav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x