Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horia Vîrlan şi Vizante schimbă strategia la Junior Chef: vor fi la fel de fermecători ca Anca Lungu

După cum primele două ediţii de preselecţii au demonstrat, copiii de la „Junior Chef” sunt talentaţi în gastronomie, simpatici, amuzanţi şi, mai ales, dornici să câştige trofeul şi marele premiu pus la bătaie

După cum primele două ediţii de preselecţii au demonstrat, copiii de la „Junior Chef” sunt talentaţi în gastronomie, simpatici, amuzanţi şi, mai ales, dornici să câştige trofeul şi marele premiu pus la bătaie.

Nu doar copiii sunt cei care se luptă în această competiţie, ci şi membrii juriului, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, care se confruntă ca să-i câştige în echipa lor pe cei mai buni copii veniţi la preselecţiile show-ului. Drept pentru care, replicile acide nu întârzie să apară: „La Prinţesa Polonic mă enervează faptul că este foarte lipicioasă. Are acest avantaj pentru că este mămoasă şi copiii simt asta şi se duc la ea în echipă. Ea trebuie doar să zâmbească şi copiii sunt cuceriţi, faţă de mine şi de Vizante care trebuie să muncim pentru a câştiga un copil în echipa noastră”, povesteşte Horia Vîrlan.

Drept pentru care, Horia Virlan si Vizante s-au hotărât să fie cât mai fermecători cu putinţă, pentru a contracara atuul pe care „Prinţesa Polonic” îl are în faţa copiilor.

Alte momente în care juraţii se vor confrunta pentru a pune mâna pe cei mai buni prichindei şi de a-i ademeni în echipa lor vor putea fi urmărite la „Junior Chef”, în fiecare luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.