Antena Căutare

Ionescu Noa Cristian împarte pasiunea pentru gătit cu schiatul, înotul și dansul

Pasionat de sporturi, tânărul în vârstă de 10 ani, se mândrește cu participarea la multe competiții

Pasionat de sporturi, tânărul în vârstă de 10 ani, se mândrește cu participarea la multe competiții și numeroase medalii de aur. Acesta este polivalent, fiind un iubitor al muzicii și picturii.

Mama sa împreună cu străbunica i-au insuflat dragostea pentru gătit, dar nu orice fel, ci gătitul sănătos. Noa cunoaște beneficiile unei alimentații pline de vitamine, care îl ajută în dezvoltarea sa.

Prichindelul va pregăti paste cu creveți. Meticulos și foarte atent la tot ceea ce are de făcut, Noa îi impresioneazză pe jurați. Din pricna emoțiilor însă uită să adauge parmezan. Din fericire, Prințesa Polonic a fost acolo și i-a șoptit din timp acest amănunt, iar preparatul a ieșit perfect.

Horia Vîrlan este primul care gustă. Expresia sa îl determină pe Noa să se sperie, crezând că nu sunt bine făcuți creveții. Atunci când Prințesa Polonic vine să deguste, tânărul o sfătuiește să nu mai guste.

Pentru a-i readuce zâmbetul pe buze, Vizante îl anunță că și-a găsit poreclă "Ea este Prințesa Polonic și eu sunt Vizi Strecurătoare! Pe aici ies câștigătorii!". Horia s-a autointitulat "Horia Făcăleț!" pentru a fi și el în tendințe cu poreclele.

În urma degustării, jurații îl roagă pe Noa să le invite pe străbunica sa și pe Miruna, una dintre prietenele sale, pentru a-i fi alături. Vizante începe jurizarea "Preparatul n-arată ca și gustul! Felul în care te-ai mișcat, cum arată platingul și gustul n-au fost bune...au fost EXCELENTE! Te investesc Cavalerul Spumierei! Răspunsul meu este DA!"

Și Prințesa Polonic îi oferă DA și îl așteaptă în echipa sa în timp ce Horia îi dă de asemenea un DA "Al meu ești!"

"Avem de a face cu o răpire! Horia ne-a furat copilul!" exclamă Anca nemulțumită de faptul că Noa l-a ales pe Vîrlan ca mentor.

La Junior Chef, emoțiile își spun cuvântul! Trei de NU și mult fum!... Ce este internetul? Elevul Horia Vîrlan este chemat la tablă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x