Antena Căutare

Maria Podgoreanu, fetița cu cireșe în păr, îi îndulcește pe jurați cu o negresă

Domnișoara în vârstă de numai 9 ani recunoaște că a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama și de la bunica sa și ne povestește cât de palpitantă a fost prima întâlnire cu aragazul

Domnișoara în vârstă de numai 9 ani recunoaște că a moștenit pasiunea pentru gătit de la mama și de la bunica sa și ne povestește cât de palpitantă a fost prima întâlnire cu aragazul.

Aceasta a preparat prima oară mere caramelizate, un desert nu tocmai ușor. Pentru Maria s-a sfârșit cu mult fum în loc de mult zahăr. Aceasta a lăsat pe foc zahărul, până ce întreaga cratiță a ars iar bucătăria s-a umplut de fum.

Pentru a-i impresiona pe cei trei, fetița a ales să pregătească o negresă cu sos de ciocolată și fructe. "Sunt o fetiță mai mâncăcioasă. Mie îmi place mereu când fac mâncare mai întâi să o gust!"

Încercând să o încurce, Vizante și Horia o tot chestionează cu privire la ingrediente, numărul de linguri de sare, de zahăr, de făină. Maria nu se dă bătută și reușește să treacă peste aceste obstacole.

Din culise, Matei, un prichindel simpatic, o susține cu înverșunare, făcând totodată remarci la adresa lui Vizante "Mami, el e cam vorbăreț!". Băiețelul ia foc văzând că juratul continuă să o încurce și încearcă să o sfătuiască "Hai Maria, nu pierde timpul! Nu sta de vorbă, mai ai doar 5 minute!". "HAI MARIA! Vreau să câștigi!", se aprinde micuțul.

Uimiți de calitățile fetei, cei trei așteaptă cu sufletul la gură să deguste preparatul final. Prințesa Polonic a apreciat sosul de ciocolată, deși cel de fructe a fost puțin cam sărat, dar cel mai mult a contat că a pus suflet, oferindu-i un DA. Și Horia o felicită pentru că a gătit ca o profesionistă și îi oferă un DA!

Vizante nu poate să nu îi dea un DA, sperând că asta îl va face și viitorul ei îndrumător. Maria este pusă însă pe șotii și după ce îl anunță cu bucurie că merge mai departe în echipa sa, la momentul decisiv se răzgândește și merge în echipa lui Horia, spre nemulțumirea și dezamăgirea lui Marius Vizante.

"Dacă tot e el așa haios, hai să-l păcălesc și eu!", explică Maria.

Vizante execută ordine! Gabriel îi dă lecții!... Răsturnare de situație! Vizante sau Vîrlan?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x