Antena Căutare

Povestea Junior Chef. Horia Vîrlan în rolul tigăii și Marius Vizante pe post de podea

Jurații competiției noastre au dat în mintea copiilor și au intrat în jocul Dariei Danu, care visează să devină reporteriță

Jurații competiției noastre au dat în mintea copiilor și au intrat în jocul Dariei Danu, care visează să devină reporteriță.

În urma diferitelor întrebări pe care Vizante i le-a adresat concurentei, cei trei jurați au aflat ce meserie i-ar plăcea acesteia să urmeze. Așa a început un schimb de replici haioase între cei trei.

După ce Vizante a făcut pe reporterul, Vîrlan s-a transformat în "tigaie" și a început să își interpreteze cu talent rolul. "Stăpână micșorează temperatura că mă frige! Am început să miros a usturoi și a spanac! De ce faci asta cu mine?". "Așa-i mai bine pentru tine, dragul meu!", îi răspunde fetița.

Nici Vizante nu s-a lăsat mai prejos și a început să se târască prin platou, "pentru a nu intra în cadru", jucând rolul podelei. Acesta începe să îi șoptească domnișoarei replicile pe care trebuie să le spună.

"Podeaua îmi spune că trebuie să fiu zâmbăreață, să presar dragoste peste preparat!", se repliază imediat Daria.

Prințesa Polonic însă îi salvează, reușind să îi "scoată din direct."

Eden Bayloun - trebuie să fiu și concentrată, am și emoții, sunt și agitată... Vacanțe la Hollywood, redecorarea casei sau excursii la Disneyland. Cele mai arzătoare dorințe ale copiilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x