Antena Căutare

Răzvan Gogan, un concurent de Cartea Recordurilor!

Răzvan Gogan are 12 ani. El nu este la prima sa apariţie televizată. E deja vedetă! Una de Cartea Recordurilor!

Răzvan Gogan are 12 ani. El nu este la prima sa apariţie televizată. E deja vedetă! Una de Cartea Recordurilor!

Îi place să gătească, dar şi să cânte. Alături de sora lui cu trei ani mai mare, formează o trupă. Cei doi au intrat în Cartea Recordurilor pentru „cel mai mare număr de albume lansate de către un copil“ şi „cel mai lung concert susţinut de un copil“. Mai mult, în urmă cu câţiva ani, Răzvan a fost preşedinte pentru o zi.

Extrem de zâmbitor, concurentul a păşit cu încredere în platoul Junior Chef. Prinţesa Polonic l-a recunoscut imediat. Chiar ea a prezentat o ştire despre el la Observator.

La Junior Chef, Răzvan a gătit Osso Bucco cu Risotto. În timp ce îşi pregătea reţeta, Horia Vîrlan i-a făcut câteva observaţii, care l-au intimidat pe Răzvan. Însă a mers mai departe!

"Eşti un băiat strălucitor, foarte talentat. Ai gătit un preparat cam greu din punctul meu de vedere. Osso Bucco e cam tare, iar risotto nu este legat. Astăzi nu pot să-ţi dau un da, pentru că nu m-ai convins", a spus Horia.

Nu de aceeaşi părere a fost Vizante, care i-a spus da concurentului.

"Nu e rău pentru un copil de vârsta ta. E un preparat foarte greu şi e dificil să îl faci într-un timp atât de scurt", a completat Prinţesa Polonic.

Însă juraţii nu vor scăpa prea repede de Răzvan. El se va pregăti pentru ediţia de anul viitor!

Concurenţii Junior Chef nu se pricep doar la gătit, ci şi la cântat!... Vizante scoate armele! Vrea cei mai buni concurenţi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x