Antena Căutare

Roxana Doroftei, în competiție cu propriul frate

Nu, nu vedeți dublu! Roxana și fratele său, Răzvan au intrat împreună dar totuși separat în competiie. Fiecare se luptă să câștige marele premiu

Nu, nu vedeți dublu! Roxana și fratele său, Răzvan au intrat împreună dar totuși separat în competiie. Fiecare se luptă să câștige marele premiu.

Prima care intră în concurs este Roxana, fratele său fiind un gentleman și lăsând-o să fie prima. Ea va pregăti "Pui caprese". În culise, Roxana Ionescu îl descoase pe frățiorul mai mare al tinerei domnișoare, care povestește că sora sa nu a reușit să ducă vreodată o rețetă la bun sfârșit.

La numai 8 anișori, purtând o bonetă inspirată din desenul "Ratatouille", Roxana dovedește că și-a făcut lecțiile bine și le răspunde prompt juraților care încearcă să îi adreseze întrebări capcană.

Întrebată ce va face în situația în care va intra în finală cu fratele său, Roxana a mărturisit extrem de sigură că Răzvan sigur o va lăsa să câștige pentru că ea este mult mai ambițioasă și îl va determina să renunțe.

Încrederea în propriile forțe este curmată de o mică omisiune. Roxana a uitat să cresteze puiul și să îl dea cu sare și piper, iar jurații, văzându-i lacrimile mari ce nu mai conteneau pe obrajii ei, l-au chemat în ajutor pe frățiorul ei.

Acesta a venit într-un suflet pentru a-și ajuta surioara, care insista să refacă preparatul. Situația a fost rezolvată, iar preparatul a ieșit după bunul plac al bucătăresei.

La degustare, Vizante îi oferă un Da pentru încurajare și pentru dorința cu care gătește. Din păcate Horia nu este la fel de îngăduitor cu tânăra de 8 anișori și îi oferă un Nu. Prințesa Polonic este cea care o salvează și îi oferă încă un Da pentru încurajare.

Acum Roxana trebuie să aleagă între cei doi jurați. Zâna Polonic este alegerea micuței, care rămâne cu o urmă de regret pentru că a primit Da-urile de încurajare.

Prințesa Polonic este atacată din toate părțile de către "zmeii-jurați"... Lacrimi amare la Junior Chef. "Am uitat să crestez puiul și să-l dau cu sare și piper!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x