Antena Căutare

Sanda Ioniță, copila ce gătește pentru o familie de 11 frați

Venită tocmai de la Botoșani, Sanda ne demonstrează ce înseamnă să ai o familie numeroasă și multe responsabilități, dar totuși să găsești un strop de fericire

Venită tocmai de la Botoșani, Sanda ne demonstrează ce înseamnă să ai o familie numeroasă și multe responsabilități, dar totuși să găsești un strop de fericire.

Tânăra de numai 11 ani a venit plină de speranță la Junior Chef, visând să devină la un moment dat medic chirurg. Deși nu își permite să gătească în mod normal preparate sofisticate, având la îndemână ingrediente din curtea proprie, în competiție, ea a decis să îi uimească pe jurați cu șalău și somon.

Acesta este un preparat pe care Sanda nu l-a mai realizat niciodată, fiind extrem de curajoasă să facă acest lucru în premieră, în cadrul concursului.

Vizibil emoționată dar stăpână pe sine, Sanda a reușit să termine cu succes farfuria. Jurații pofticioși au trecut la gustat și la jurizat. Toți trei au fost încântați de alegerea fetei și au felicitat-o cu trei de DA!

Cu o bucurie peste margini, moldoveanca noastră a ales să facă parte din echipa lui Vizante. Acesta a condus-o până în culise unde a felicitat-o pe mama copilei pentru cei 11 pui pe care i-a crescut frumos, asigrând-o că va avea grijă de Sanda.

Matei Silișteanu, pianistul cu suflet de bucătar... Teodora Stamate, o minunăție de copil, care îi impresionează pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x