Antena Căutare

Un concurent „Junior Chef”, în videoclipul unei cântăreţe

Concurenţii veniţi la preselecţiile „Junior Chef” au demonstrat pe parcursul concursului că sunt talentaţi în arta gastronomică şi nu numai. Ei sunt dovada că exenţele tari se ţin în sticluţele mici şi le arată adulţilor că sunt nişte mici vedete

Concurenţii veniţi la preselecţiile „Junior Chef” au demonstrat pe parcursul concursului că sunt talentaţi în arta gastronomică şi nu numai. Ei sunt dovada că exenţele tari se ţin în sticluţele mici şi le arată adulţilor că sunt nişte mici vedete. Răzvan Doroftei este concurentul din echipa lui Horia Vîrlan, care a jucat în videoclipul artistei Lucia, o cântăreaţă de muzică pop-soul din România.

Experienţa pe care o are în faţa camerelor de luat vederi l-a ajutat la preselecţiile „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, pentru că dezinvoltura şi carisma sa au fost de-a dreptul cuceritoare, topindu-i intru totul pe Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante. Părul blond şi ochii albaştri fiind de-a dreptul fermecători, după cum Prinţesa Polonic a mărturisit.

Videoclipul poate fi urmărit în galeria video de mai sus.

Video. Juraţii „Junior Chef”, într-o ipostază haioasă... Horia Vîrlan ne învaţă cum să facem tarator, o delicioasă supă de iaurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x