Antena Căutare

Video. Juraţii „Junior Chef”, într-o ipostază haioasă

Preselecţiile „Junior Chef” s-au terminat, iar la finalul lor, juraţii au tras linie şi au rămas cu cei mai buni concurenţi, dar şi cu cele mai frumoase amintiri, încărcaţi de energie pentru etapele următoare din concurs: bootcamp-urile surpriză şi semifinalele

Preselecţiile „Junior Chef” s-au terminat, iar la finalul lor, juraţii au tras linie şi au rămas cu cei mai buni concurenţi, dar şi cu cele mai frumoase amintiri, încărcaţi de energie pentru etapele următoare din concurs: bootcamp-urile surpriză şi semifinalele.

Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan iubesc copiii şi iubesc să interacţioneze cu ei, după cum s-a văzut până acum în concurs, cei trei mărturisind că se distrează pe cinste alături de cei mici şi că, de multe ori, diferenţa de vârstă dintre ei nu se simte. Dovadă este atmosfera destinsă din platou, chimia dintre juraţi, dar şi dintre ei şi concurenţi, chimie ce se poate vedea în materialul de mai jos.

Vizante a dat în mintea copiilor. Nu atinge pământul cu picioarele... Un concurent „Junior Chef”, în videoclipul unei cântăreţe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x