Antena Căutare

Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin

Cel mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară, la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind prima opţiune de vizionare la nivelul publicului comercial feminin.

colaj foto cu personaje din serialul lia de la antena 1 Galerie
Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani | Antena 1

Peste 1.2 milioane de telespectatori, la nivel naţional, au urmărit, aseară, continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni.

„Lia – Soţia soţului meu” de la Antena 1 a fost lider de audiență cu episodul din 26 octombrie 2023

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, înregistrând 7 puncte de rating şi 21.6% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă a înregistrat 6.7 puncte de rating şi 20.4% cota de piaţă.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezonul 2, din 26 octombrie 2023. Lia află că Alice este însărcinată

Telespectatorii au fost martorii unei răsturnări totale de situaţie aseară în Lia – Soţia soţului meu. Vestea că Alice (Ioana Blaj) este din nou însărcinată a căzut ca un trăsnet peste Lia (Ana Bodea), dar şi peste Petru (Ştefan Floroaica), care a aflat astfel că va deveni din nou tată.

„Te-ai culcat cu ea și e însărcinată”, i-a spus Lia soțului ei, cu lacrimi în ochi. Sigură pe ea, Alice e hotărâtă să îşi ducă planul la bun sfârşit: „Petru o să se întoarcă la mine şi la copiii lui!”, i-a mărturisit ea Otiliei (Ilinca Goia), în timp ce cu Lia a aplicat o altă tactică: „Am nevoie de un tată pentru copiii mei. Lasă-mi-l mie! Eu nu sunt aşa de puternică şi independentă cum eşti tu!”. Ce se va întâmpla cu (Ana Bodea), Petru (Ştefan Floroaica) şi Alice (Ioana Blaj) şi cum va continua povestea lor pe mai departe, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipă de producţie cu o vastă experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trioul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20:30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia - Tot ce nu se vede”, o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 17 și 18, sezonul 2, din 26 octombrie 2023. Lia află că Alice este însărcina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x