Antena Căutare

Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă la nivel urban şi naţional

Cel mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, difuzate aseară la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poartă semnătura Ruxandra Ion şi Dream Film Production fiind lider de piaţă, atât la nivelul publicului urban, cât şi la nivelul întregii ţări.

Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă la nivel urban şi naţional Galerie
Cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă la nivel urban şi naţional | Antena 1

Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Lia – Soţia soţului meu a fost prima opţiune de vizionare. 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară continuarea poveştii de iubire unice, dar încercată de trădări şi minciuni.

Lia – Soţia soţului meu, lider de audienţă la nivel urban şi naţional

Astfel, conform Kantar Media, cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu au condus clasamentul audienţelor la nivel naţional, înregistrând 7.8 puncte de rating şi 18.4% cota de piaţă, în timp ce poziţia secundă, cu 6.9 puncte de rating şi 16.2% cota de piaţă.

Şi la nivel urban, serialul de la Antena 1 a fost prima opţiune de vizionare, cu 6.4 puncte de rating şi 15.8% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată de Pro TV, cu 6.3 puncte de rating şi 15.5% cota de piaţă. Şi la nivelul publicului comercial feminin cu vârste cuprinse între 21 şi 54 de ani, Antena 1, cu difuzarea serialului Lia – Soţia soţului meu a condus clasamentul audienţelor cu 7.3 puncte de rating şi 20.7% cota de piaţă, în vreme ce poziţia secundă era ocupată cu 6.9 puncte de rating şi 19.7% cota de piaţă. În minutul de aur, 20:56, 1.6 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau Lia – Soţia soţului meu.

Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură momentele încărcate de emoţie din cele mai noi episoade Lia – Soţia soţului meu şi i-au fost alături lui Petru (Ştefan Floroaica), în încercările disperate de a-şi salva copilul şi soţia, pe Lia (Ana Bodea), din ghearele clanului Rocca. „Petru, am crezut că o să mor fără să-ți spun cât de mult te iubesc!”, au fost primele cuvinte ale Liei, atunci când a reuşit să scape din locul unde o duseseră răpitorii.

În tot acest timp, Mira (Kira Hagi) se apropie tot mai mult de Alice (Ioana Blaj), în încercarea de a-şi duce la bun sfârşit planul. “Sunt sora ta!”, i-a spus ea, în vreme ce familiei i-a dezvăluit: “Tata a murit şi eu vreau să îmi cunosc singura familie care mi-a mai rămas!”. La aflarea veştii, Alice a leşinat, iar memoria a început din nou să îi joace feste. Lucurile iau o întorsătură neașteptată atunci când Laur (Romeo Visca) îşi face apariţia pe domeniul Vornicu şi se prezintă drept iubitul Liei.

Speriată şi în egală măsură dezamăgită de reacţia lui Petru, Lia decide să fugă din nou de singura dragoste adevărată din viaţa ei. Soţul ei însă scoate pistolul şi îi cere ca mai bine să îl împuşte, pentru că nu poate trăi fără ea. Din nefericire, într-o clipă de neatenţie, pistolul se descarcă şi telespectatorii asistă neputincioşii la momentul în care Petru Vornicu este împuşcat. Cât de gravă este accidentarea acestuia şi ce se va întâmpla cu Lia pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări joia viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

Lia – Soția soțului meu, episoadele 7 și 8 din 2 februarie 2023. Lia și Robi evadează. Alice leșină după ce află că are ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x