Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Liber ca pasarea cerului

Liber ca pasărea cerului, episodul 4!Cum s-a ales praful de operațiunea ”Câinele”, de pe urma căreia Ducu și Orlando sperau să se îmbogățească

Cel de-al treilea episod al serialului Liber ca pasărea cerului a adus-o în atenția telespectatorilor pe sora lui Ducu, Stela Calomfirescu (Cătălina Grama - Jojo), care este proprietara a 87 de imobile din Centrul Vechi. 

Cel de-al patrulea episod al serialului Liber ca pasărea cerului a adus-o în atenția telespectatorilor pe sora lui Ducu, Stela Calomfirescu (Cătălina Grama - Jojo), care este proprietara a 87 de imobile din Centrul Vechi.

Stela și și Dora, soția lui Ducu (Andreea Samson) au început să-și viziteze chiriașii pentru a le mări chiriile, însă la un moment dat, cele două au parte de o întâmplare neprevăzută.

Mai exact, Stela e scoasă din minți de atitudinea îndrăzneață a unui locatar pe care nu se abține să nu-l amenințe.

Stela e hotărâtă să mărească chiriile după ce a devenit ”Regina Centrului Vechi”: ”Gata cu huzura, pitpalaci! E o nouă eră!”

De asemenea, în cel de-al patrulea episod al serialului de comedie Liber ca pasărea cerului, cei doi buni prieteni Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) încercă să facă rost de bani printr-o nouă metodă, declanșând Operațiunea Câinele. Astfel, cei doi pun la cale un plan ca să fure un câine extrem de valoros, câinele de fermă islandeză, care ar valora undeva la 20.000 de euro.

Răsturnare de situație! Orlando e hotărât să facă bani, dar la plimbarea cu patrupedul pune ochii pe o doamnă irezistibilă

”Fii atent cum facem, îl luăm pe câine și îi găsim o familie nouă. Ăsta nu e furt, e o operațiune de salvare.”, a spus Orlando, care mai apoi îi mărturisește că vrea să i-l vândă lui Ivașcu, care tocmai și-a pierdut patrupedul.

Orlando, personaj interpretat de Ștefan Bănică, a reușit să fure câinele de la frumoasa lui proprietară și l-a convins pe mafiotul Ivașcu (Răzvan Vasilescu) să îi vândă câinele. Lucrurile s-au complicat, însă, atunci când Ducu (Marius Florea Vizante) îi pierde câinele.

Orlando, criză de nervi, după ce Ducu i-a pierdut patrupedul valoros: ”Câinele, unde e câinele? Simt că-mi crapă capul!”

”Simt că îmi crapă capul. Câinele, unde e câinele? Am nevoie de câine.”, a strigat Orlando atunci când nu găsea câinele, timp în care îi sună și telefonul. Ivașcu stabilește un termen de livrare, așa că cei doi sunt panicați.

Din fericire, însă, Ducu are o idee pentru rezolvarea problemei. Astfel, cei doi au mers la un adăpost, au luat un cățel. Nu avea blană precum câinele de fermă islandeză, însă l-au dus la un salon de înfrumusețare, unde specialiștii...”l-au cosmetizat”. Operațiunea, însă, nu a fost una cu succces, iar cei doi s-au ales cu o mamă de bătaie.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro