Antena Căutare

Orlando, criză de nervi, după ce Ducu i-a pierdut patrupedul valoros: ”Câinele, unde e câinele? Simt că-mi crapă capul!”

Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) au vrut să facă bani cu orice preț, așa că au demarat Operațiunea Câinele, însă nu a fost încununată de succes. 

Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) au vrut să facă bani cu orice preț, așa că au demarat Operațiunea Câinele, însă nu a fost încununată de succes.

Orlando, personaj interpretat de Ștefan Bănică, a reușit să fure câinele de la frumoasa lui proprietară și l-a convins pe mafiotul Ivașcu (Răzvan Vasilescu) să îi vândă câinele. Lucrurile s-au complicat, însă, atunci când Ducu (Marius Florea Vizante) îi pierde câinele.

”Simt că îmi crapă capul. Câinele, unde e câinele? Am nevoie de câine.”, a strigat Orlando atunci când nu găsea câinele, timp în care îi sună și telefonul.

”Ce a zis? A zis că dacă nu-i duc câinele mă omoară.”, îi spune el lui Ducu.

Răsturnare de situație! Orlando e hotărât să facă bani, dar la plimbarea cu patrupedul pune ochii pe o doamnă irezistibi... Liber ca pasărea cerului, episodul 4!Cum s-a ales praful de operațiunea ”Câinele”, de pe urma căreia Ducu și Orlando spe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x