Live acumAnimatie: Zootropolis
Prime Time 20:00Observator Sport

Liber ca pasarea cerului

Stela e hotărâtă să mărească chiriile după ce a devenit ”Regina Centrului Vechi”: ”Gata cu huzura, pitpalaci! E o nouă eră!”

Stela Calomfirescu (Cătălina Grama - Jojo), care este sora lui Ducu, este în centrul atenției în cel de-al patrulea episod al serialului ”Liber ca păsărea cerului, întrucât este proaspăt proprietara a 87 de imobile din Centrul Vechi. 

Stela Calomfirescu, care este sora lui Ducu, este în centrul atenției în cel de-al patrulea episod al serialului ”Liber ca păsărea cerului, întrucât este proaspăt proprietara a 87 de imobile din Centrul Vechi.

Supranumită ”Regina Centrului Vechi”, Stela (Cătălina Grama – Jojo) și Dora, soția lui Ducu (Andreea Samson) încep să-și viziteze chiriașii pentru a le mări chiriile.

”Iubita mea, se numește joc de putere, dulceața mea de trandafiri, să se știe că e un nou cu șerif în oraș. Sunt alte reguli, alte idei.”, spune Stela atunci când Dora, soția lui Ducu (Andreea Samson) o întreabă de ce vrea să mărească chiriile.

”Gata cu huzura, pitpalaci. Mă numesc Stela și asta e clădirea mea. Chirile voastre mizere, de astăzi, încetează. E o nouă eră.”, țipă Stela din toți rărunchii.

Nimeni nu răspunde la apelul ei, așa că ea decide ”să-i zdruncine un pic”, așa că intră în clădire și bate la prima ușă pe care o vede, după care intră hotărâtă.

”Ascultă-mă cu atenție, băi, pitpalac tatuat ce ești, că nu ți-am reținut numele. Te dau afară în stradă, bă sărăcie.”, spune ea. Locatarul, însă, nu se sperie și are o reacție simplă: ”Știi bancul cu albina? Roiu!”.

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro