Antena Căutare

Răsturnare de situație! Orlando e hotărât să facă bani, dar la plimbarea cu patrupedul pune ochii pe o doamnă irezistibilă

În cel de-al patrulea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) vor să facă rost de bani, așa că declanșează Operațiunea Câinele.

În cel de-al patrulea episod al serialului Liber ca pasărea cerului, Orlando (Ștefan Bănică) și Ducu (Marius Florea Vizante) vor să facă rost de bani, așa că declanșează Operațiunea Câinele.

Astfel, cei doi pun ochii pe un câine foarte rar - câinele de fermă islandeză, care costă o avere. Orlando se apropie de proprietara acestuia în parc, dar este cucerit și de frumusețea ei.

”V-a deranjat, doamnă? Nu mă ascultă, pur și simplu nu mă ascultă. L-am dus la dresor, de trei ani de zile, l-am dus și la psiholog.”, spune el.

”Familia mea a cultivat patrupede din secolul XVI-lea.”, mai continuă Orlando.

La un moment dat, însă, el îi spune SCFI- stafilocul de câine de fermă islandeză, care este ”necruțător”, după cum spune el.

Stela e hotărâtă să mărească chiriile după ce a devenit ”Regina Centrului Vechi”: ”Gata cu huzura, pitpalaci! E o nouă e... Orlando, criză de nervi, după ce Ducu i-a pierdut patrupedul valoros: ”Câinele, unde e câinele? Simt că-mi crapă capul!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Liber ca pasărea cerului online
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram -  vremealuiducu și eusuntorlando

😎⛅Liber ca pasărea cerului episoadele integrale online le poti urmari doar pe AntenaPlay ➡️ https://s.a1.ro/g2zBg1W. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.

🔵 ​INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x