Antena Căutare

(P) A doua viață a unei rochii de mireasă: iată ce poți face cu ea după marele eveniment!

La un oarecare timp de la încheierea celui mai de amploare eveniment din viața ta te vei întreba cu siguranță ce ar fi mai bine să faci cu ținutele purtate: să le vinzi, să le păstrezi sau să le transformi?

imagine femeie in rochie de mireasa Galerie
A doua viață a unei rochii de mireasă: iată ce poți face cu ea după marele eveniment! | essalian.ro

Calitatea materialelor și designul unei rochii de mireasă îți permit să faci orice îți dorești! Poți chiar să o dăruiești cuiva drag sau să o donezi, dacă aceasta este încă într-o stare fără cusur.

În funcție de scopul urmărit, acela de a face o faptă bună sau de a-ți recupera o parte din investiție, rochia ta își poate găsi noi întrebuințări. Iată câteva idei prin care poți să revalorifici modelul achiziționat!

Vânzarea îți poate returna o parte din banii investiți

Dacă articolul vestimentar este unul de top, confecționat în cadrul unui atelier renumit, ai șanse foarte mari să îl vinzi la un preț foarte avantajos. În cazul în care creația include pietre aplicate, materiale rafinate și decupaje originale care sunt în trend, vei atrage rapid interesul cumpărătoarelor.

Articolul continuă după reclamă

Înainte de publicarea anunțului de vânzare, verifică în detaliu fiecare porțiune din rochie, pentru a te asigura că nu există pete sau rupturi. Repară orice defect remarcat cu ajutorul specialiștilor și pregătește exemplarul purtat la nuntă pentru o altă mireasă.

Modificarea unei rochii de mireasa și transformarea ei în alte articole splendide

Dacă nu duci lipsă de imaginație și simțul artistic te încurajează să faci transformări ingenioase, atunci dă startul modificărilor! Poți decupa corsetul pentru a-l folosi la realizarea altor ținute casual sau elegante, poți vopsi rochia oferindu-i șansa de a arăta spectaculos ca o ținută de seară senzațională sau poți interveni cu diverse modificări pentru a readapta modelul.

O idee minunată este să dedici copilului tău fragmente din structura unei rochii de mireasă. Confecționarea unei ținute de botez pentru cel mic, de exemplu, din materialele purtate de tine în ziua nunții va aduce cu siguranță un val de emoție peste tine și alesul inimii tale. Veți avea astfel ocazia de a rememora clipele de fericire ce v-au însoțit atunci și de a le retrăi din nou împreună cu rodul iubirii voastre.

Unele mirese aleg să folosească bucăți din rochie și pentru decorarea anumitor lenjerii, cu scopul de a le da o tentă intimă, cu totul specială. Accesoriile utilizate înfrumusețează și ele adesea alte haine sau articole dragi, adăugând o notă de romantism și păstrând astfel vie amprenta vestimentației ce a fost purtată într-o zi atât de importantă.

Transmite mai departe o rază din fericirea ta, prin intermediul unei rochii de mireasă!

Dacă vrei să faci fericită o viitoare mireasă care nu are posibilitățile financiare de a-și achiziționa propria rochie, poți dona sau face cadou modelul purtat de tine. Bucuria pe care o vei citi pe chipul acesteia va fi, garantat, un balsam pentru sufletul tău, amintirea nunții tale dăinuind mai departe prin acest gest nobil.

Păstreaz-o ca amintire

Desigur, dacă nu vrei să te desparți sub nicio formă de ținuta care ți-a adus atâta fericire, o poți păstra intactă, fără a-i aduce nicio modificare. Introdu-o într-un săculeț protector destinat hainelor și așeaz-o la loc de cinste în dressing-ul tău.

După cum vezi, poți găsi multe întrebuințări unei rochii de mireasă. Depinde doar de imaginația și dorința ta ce vei face în continuare cu această vestimentație impresionantă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x