Chef Nicolai Tand, amintiri din copilărie. Ce a povestit faimosul bucătar despre primii ani de viață

În perioada sărbătorilor toată familia se mută în bucătărie. Unii sunt mai creativi și vin cu ideile pentru preparate, alții execută recomandările chefului, iar alții culeg roadele muncii.

Chef Nicolai Tand și-a amintit și anul acesta cu drag despre perioada sărbătorilor din copilăria sa

Instagram

Pentru că de sărbători, în fiecare casă se gătește mai mult, Chef Nicolai Tand are și o soluție pentru grămada de vase care se adună. Așa cum era de așteptat și așa cum am făcut toți atunci când eram copii, Chef Nicolai Tand și-a amintit și anul acesta cu drag despre perioada sărbătorilor din copilăria sa și a povestit cu Răzvan despre cum “o ajuta” pe mama lui să curețe vasele.

Cu siguranță, fiecare dintre noi la un moment dat și-a ajutat părinții la pregătirea mâncării în bucătărie, sau cu alte cuvinte, a participat la curățarea vaselor în stilul caracteristic. Nimic nu era mai amuzant decât să pui limba pe marginea vasului cu cremă sau să aduni restul de ciocolată din bolul mixerului cu degetele, nu-i așa?

Ei bine, și Nicolai a făcut acest lucru. Cumva istoria se repetă, singura diferență este că el a preluat acum rolul mamei sale. Când pregătește mâncare sau deserturi în platoul de la Neatza, colegii de emisiune vin și se delectează cu minunatele lui preparate și îi fură din ingrediente, atunci când nu este atent. Nerăbdarea și curiozitatea copilăriei se păstrează în doze mai mari sau mai mici în fiecare dintre noi. Aceste lucruri ne bucură și ne ajută să mai fim copii măcar pentru câteva secunde.

Nicolai, dorința de a-i bucura pe cei din jur cu preparate delicioase

Nicolai nu se supără, din contra. Este bucuros că de fiecare data reușește să-i surprindă în mod plăcut pe cei din jur.

Dar cum după răsfăț vine și munca grea, Chef Nicolai are o rezolvare și pentru vasele murdare. Acesta are un ajutor pe care se poate baza mereu, un ajutor care tace și face, așa cum îi place lui să spună. Pentru că un bucătar care se respectă și își respectă oaspeții are nevoie mereu de curățenie în preajma sa, Nicolai folosește pentru vase impecabile Pur Power Perle Minerale. Gama variată, cu diferite arome, nu numai că oferă strălucire și curățenie vaselor, dar oferă și protecția de care are nevoie pielea de pe mâini, mai ales în sezonul rece. Un alt avantaj al lui Pur Power Perle Minerale este că scoate toate mirosurile neplăcute de pe mâini.

Nicolai Tand: Pe lângă faptul că spală impecabil, miroase și fain în bucătărie, dar oferă și protecție mâinilor, un lucru important pentru doamne.

Dacă te grăbești și nu ai timp să speli vasele în stilul tradițional, linguriță cu linguriță, iar bucătăria ta este dotată cu mașină de spălat vase, un alt prieten de nădejde în orice bucătărie este Somat Gold. Tot ce trebuie să faci este să pui pastila în recipientul dedicat, să apeși pe buton, faci un duș rapid, schimbi hainele și ești gata să primești invitații.

Ai scăpat de grji cu Somat Gold. Acesta elimină mirosurile, îndepărtează toate tipurile de grăsimi și scoate chiar și arsura de pe fundul tigăii, așa cum spune chiar simpaticul bucătar. Somat curăță în profunzime, dar cel mai important este că de la frecatul cu buretele de sârmă, treci la o curățenie impecabilă, care nu are termen de comparație.

Nicolai Tand: Singur face treaba. El este colegul meu, colegul cu care nu prea povestesc, dar el tace și face. Ajutorul meu.

Dacă și tu ai nevoie de un astfel de ajutor în bucătărie, nu mai sta pe gânduri. Acum știi ce să alegi de pe rafturile magazinelor când vine vorba despre curățenia impecabilă a vaselor.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri