Ce așteptări au chiriașii apartamentelor de lux din București?

 

Spre deosebire de anul trecut, în 2017 a crescut numărul chiriașilor care își doresc să locuiasă într-un apartament premium. Iată care sunt așteptările lor de la un apartament de lux:

Printre cele mai importante criterii se numără finisajele și mobilierul.  Anul acesta tendința este ca pentru proprietățile de dimensiuni mari chiriașii să își aducă propriul mobilier, iar în cazul apartamentelor de dimensiuni mai mici, de tipul celor cu două camere, chiriașii solicită ca ele să fie mobilate și utilate complet.

Dacă vrei să te muți într-un apartament cu 2 camere, pe HomeZZ.ro găsești peste 45.000 de anunțuri cu apartamente cu 2 camere de închiriat.

Pentru apartamentele premium de închiriat chiriași solicită și loc de parcare, vedere de pe terasă, paza blocului și existența unor facilități precum sală de fitness, saună, piscină sau grădină interioară în cadrul complexului rezidențial.

Cele mai căutate sunt proprietățile cu finisaje moderne, de calitate și mobilier în ton cu tendințele actuale. Culorile calde, nuanțele deschise sunt preferate de 70% dintre chiriași, în detrimentul celor închise.  

Proprietățile personalizate se bucură de un real succes în rândul chiriașilor care caută o locuință premium. Obiectele de decor, accentele de culoare sau textură, într-o proporție echilibrată, atrag rapid interesului chiriașilor.  

Dacă vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate imobiliară, tot ce trebuie să faci este să adaugi anunț 100% gratuit pe HomeZZ.ro, cel mai mare site de anunțuri imobiliare din România.

                     

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe