Antena Căutare

Cum poți scăpa de bărbia dublă fără bisturiu?

Bărbia dublă apare în urma unui cumul de factori. Unul dintre factori poate fi moștenirea genetică, însă nu este întotdeauna cauza principală pentru apariția acesteia.

Bărbia dublă apare în urma unui cumul de factori. Unul dintre factori poate fi moștenirea genetică, însă nu este întotdeauna cauza principală pentru apariția acesteia.

Pe lângă vărstă, cel mai mare dușman al unei fizionomii ferme este gravitația. Efectele combinate ale acestor două forțe duc la scăderea elasticității pielii și la un maxilar și gât ”lăsate”.

Multe femei se confruntă cu această problema a laxitatii zonei gâtului și a bărbiei, lucru care duce la apariția bărbiei duble, așa cum o numește toată lumea.

Că și în cazul celulitei, această afecțiune se poate întâlni chiar și la persoanele foarte slabe, deși cele mai multe cazuri sunt asociate și cu un surplus de greutate.

Din păcate, aceste efecte nu pot fi combătute prin sport sau alimentație, deci singurele metode rămân tratamentele estetice.

Scapă de inestetica gușă cu Body Farm by Eximia

Acest tip de tratament, care are la bază cele mai noi tehnologii utilizate în estetica facială și corporală, este complet lipsit de durere, non-invaziv și nu prezintă efecte secundare.

Echipamentul ultilizeaza 2 aplicatori: Laserporatia și Endoradiomag.

Laserporatia combină energia laser cu impulsuri de multiporație. Energia laser distruge prin încălzire țesutul adipos, având un efect asemănător lipolizei. Celulele de țesut adipos își micșorează considerabil volumul, urmând ca mai apoi să fie eliminate de către organism prin limfă.

Totodată, căldura emisă de energia laser stimulează fibroblastele pentru a produce mai mult colagen și elastină, eliminând astfel celulita și aspectul de coajă de portocală.

Multiporația are rolul de a livra în dermul profund, prin infuzie, ingredienti activi specifici, care să ajute întreg procesul de eliminare a grăsimii.

Endoradiomag este o tehnologie patentată ce combină vacuumul endermologic cu radiofrecvență monopolară și magnetoterapia.

Cele trei tehnologii acționează sinergetic pentru a elimina țesutul gras și a reda fermitatea zonei bărbiei.

Prin încălzirea în adâncime a țesutului se va favoriza astfel formarea de colagen și întărirea formațiunilor de acest tip, dar și eliberarea de grăsimi lichide. Câteva ședințe de BodyFarm by Eximia în zona gusei vor duce la diminuarea bărbiei duble, în funcție de metabolismul fiecărei persoane.

Cum poți scăpa de bărbia dublă fără bisturiu?

Liftingul facial cu fire bioresorbabile diminuează aspectul bărbiei duble

Liftingul facial cu fire resorbabile acționează ca suport pentru persoanele ce își doresc un chip vizibil întinerit, un ten plin de vigoare și neted. Tratamentul este inovativ, minim-invaziv și asigură rezultate de lungă durată.

Intervenția de acest tip constă în introducerea unor ace foarte fine umplute cu mini fire de polidioxanona (PDO) care rămân în piele atunci când sunt extrase acele. Dimensiunea acelor variază, astfel intervenția se poate adapta la zone diferite și la trăsăturile proprii fiecărui pacient.

Folosirea firelor de suspensie resorbabile pentru a ridica sau repoziționa anumite porțiuni din zona facială este o practică nouă și modernă de rejuvenare, care realizează o ridicare imediată a porțiunilor de față căzute, precum excesul de piele din zona bărbiei.

Tratamentul estetic cu fire resorbabile asigură nu doar corectarea laxitatii pielii în zona gâtului și micșorarea bărbiei duble, ci și liftingul facial și redarea conturului diferitelor zone ale fetei precum: pomeții, linia mandibulară, nasul, sprâncenele, buzele, ochii, fruntea.

Află mai multe despre cum poți scăpa de micile defecte care te deranjează contactand specialiștii DermaCare și vizitând clinica noastră pentru o consultație gratuită.

Aceste trucuri îți vor salva sănătatea! Iată cum poți feri mâncarea de contaminarea cu bacterii... Specialiștii sunt terifiați! Așa arată cea mai mare veveriță din lume!...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Parteneri
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023. Taurii vor avea parte de o nouă poveste de iubire
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x