Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Crăciunul catolic a adus oamenii împreună la Catedrala Sfântul Iosif

Şi creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului. În inima Capitalei, în Catedrala Sfântul Iosif, slujba de Crăciun şi tradiţionalul concert i-au adus pe oameni împreună, în credinţă şi iubire. În toată ţara, sunt aproape un milion de catolici. Iar emoţia zilei i-a cuprins pe fiecare dintre ei.

Slujba de Crăciun în Catedrala Sfântul Iosif

Sute de suflete au vibrat la unison în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti. A fost slujba aşteptată tot anul. ÎnaltPreSfinţitul Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a oficiat-o. Tradiţia şi emoţia naşterii Domnului a copleşit mulţimea de creştini catolici.

Să Ne bucurăm cu toţii în Domnul căci Mântuitorul nostru s-a născut în lume. Astăzi a coborât din cer la noi pacea adevărată

La întrebarea cum v-ați pregătit, răspunsul a fost unul plin de emoție și învățături: „În primul rând cu foarte multă Pace, linişte şI fericire în suflete. Lăsând la o parte ce a fost în 2019, încercăm să Fim mia buni. Pentru că bunătatea depăşeşte orice graniţă, indiferent de religie. Corul bisericii a răsunat în inima Capitalei. Este o tradiţie îndelungată, pe care catolicii o retrăiesc în fiecare an Sentimentul de a fi mai bun de a fi mai nobil în suflet, de a căuta să Te împaci cu cei cu care te-ai certat de-alungul anului, de a încerca să-ţi faci o introspecţie să Vezi ce ai greşit, ce n-ai greşit şI să-ţi tragi singur concluziile pt anul următor.”

Citește și: SRI a transmis o urare inedită de Crăciun. Mesajul lor a devenit viral - FOTO

Recomandari