Crăciunul catolic a adus oamenii împreună la Catedrala Sfântul Iosif

Şi creştinii catolici au sărbătorit Naşterea Mântuitorului. În inima Capitalei, în Catedrala Sfântul Iosif, slujba de Crăciun şi tradiţionalul concert i-au adus pe oameni împreună, în credinţă şi iubire. În toată ţara, sunt aproape un milion de catolici. Iar emoţia zilei i-a cuprins pe fiecare dintre ei.

Slujba de Crăciun în Catedrala Sfântul Iosif

Sute de suflete au vibrat la unison în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti. A fost slujba aşteptată tot anul. ÎnaltPreSfinţitul Ioan Robu, Arhiepiscop Mitropolit de Bucureşti, a oficiat-o. Tradiţia şi emoţia naşterii Domnului a copleşit mulţimea de creştini catolici.

Să Ne bucurăm cu toţii în Domnul căci Mântuitorul nostru s-a născut în lume. Astăzi a coborât din cer la noi pacea adevărată

La întrebarea cum v-ați pregătit, răspunsul a fost unul plin de emoție și învățături: „În primul rând cu foarte multă Pace, linişte şI fericire în suflete. Lăsând la o parte ce a fost în 2019, încercăm să Fim mia buni. Pentru că bunătatea depăşeşte orice graniţă, indiferent de religie. Corul bisericii a răsunat în inima Capitalei. Este o tradiţie îndelungată, pe care catolicii o retrăiesc în fiecare an Sentimentul de a fi mai bun de a fi mai nobil în suflet, de a căuta să Te împaci cu cei cu care te-ai certat de-alungul anului, de a încerca să-ţi faci o introspecţie să Vezi ce ai greşit, ce n-ai greşit şI să-ţi tragi singur concluziile pt anul următor.”

Citește și: SRI a transmis o urare inedită de Crăciun. Mesajul lor a devenit viral - FOTO

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri