Căutare Live

Cum ne influențează cei 7 ani de acasă și ce simboluri ascunde cifra 7

Mulți nu știu că 7 este o cifră divină, biblică care are o semnificație aparte, o regăsim adesea în viața noastra și contribuie zilnic la evoluția unui copil.

Cum ne influențează cei 7 ani de acasă și ce simboluri ascunde cifra 7

Ne întâlnim cu cifra 7 în fiecare moment al vieții noastre și în fiecare lucru care ne înconjoară, curcubelul are 7 culori, avem 7 zile în săptămână, exită 7 planete pe care le putem vedea cu ochiul liber, sunt foarte multe lucruri legate de cifra 7.

Cum ne influențează cei 7 ani de acasă

Referitor la structura oamenilor, știm deja că în luna a șaptea a nașterii se formează principiile iubirii, felul în care copilul îi va iubi pe oameni. Tot în luna a șaptea avem funcția de reproducere și legătura cu cosmosul.

Cei șapte ani de acasă sunt foarte importanți și esențiali pentru tot restul vieții, greșelile care se fac în primi 7 ani se vor vedea pe tot parcurs existenței unei persoane. Șapte a rămas cifra care ar puncta anii de educație ai unui om.

Citește și: Trăsăturile secrete ale persoanelor aflate sub influența cifrei 7

În primii șapte ani de viață, copilul este unic, pur și trebuie tratat ca un mic "soare" al casei, chiar dacă va face mai multe năzdrăvănii, nu trebuie certat, el atunci cunoaște și descoperă lumea, nu știe noțiunea de bine și rău.

La vârsta de trei ani, copilul este un înger care comunică cu alte lumi, în aceasta perioadă este important sa îi modelăm voința celui mic, nu spiritul. Voința unui copil este de zece ori mai mare decât a unui adult.

În primii șapte ani copiii își formează caracterul

Părinții nu trebuie să își mintă copii, pentru că ei vor rămâne cu percepția că este bine să minți și să nu recunoști. În primii șapte ani, cei mici își formează psihicul, eul interior, caracterul.

Mulți cred că cifra șapte este una norocoasă, însă se referă mai mult la conexiune, legătura pe care o avem cu noi, cu natura și cu divinitatea. Cifra 7 ne învață cum să ne exprimăm sentimentele, să fim conectați cu ceilalți oameni din viața noastră și să trecem peste momentele negative, pentru că ele ne fac mai puternici.

Luna nașterii copilului spune totul despre meseria pe care o va avea când va crește... 6 concluzii științifice surprinzătoare despre cel mai bun cadou de Sărbători...
Ultimele știri