Căutare Live

Cum arăta Cristina Ich când era mică. Fostul model este acum cel mai bun influencer al anului

Cristina Ich a fost frumoasă de mică, fapt demonstrat de fotografia pe care a postat-o recent pe contul său de Instagram.

Cristina Ich a postat o fotografie cu ea de când era mică

Cum arăta Cristina Ich când era mică

Cristina Ich a postat recent pe Instagram o fotografie cu ea de când era mică, purtând o căciuliță roșie, la modă prin anii `80.

„Eram în depresie”, a glumit Cristina Ich, în postarea cu fotografia de când era mică.

Cristina Ich, în anul 1987

Fotografie cu Cristina Ich, de când era mică

Cristina Ich, cel mai bun influencer din România

Fostul model internațional Cristina Ich a fost votată ca cel mai bun influencer român din 2020. Diva în vârstă de 34 de ani va primi premiul „Romanian Social Media Star of 2020”, în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

Citește și: Cristina Ich dă de pământ cu vedetele operate. Ce mesaj le-a transmis aceasta

„Dacă îmi spunea cineva acum câțiva ani, că urmează să câștig la un moment dat un premiu internațional și să fiu alegerea publicului, nu aș fi crezut niciodată. Deși, prin conținutul meu din online, îmi doresc să educ femeile, să le ambiționez și să le ofer încredere de sine, am înțeles că și eu trebuie să lucrez la aceste aspecte, pentru că n-am avut destulă încredere să-mi imaginez că pot fi atât de apreciată și iubită. Am simțit toată susținerea și dragostea publicului, iar cuvintele ar fi prea sărace pentru a mulțumi îndeajuns. Odată cu acest premiu, am realizat că munca mea din online merită tot efortul, iar pe viitor, promit să vin cu proiecte tot mai mari pentru publicul meu”, a declarat Cristina Ich.

Cristina Ich a obținut cel mai mare număr de voturi pentru cel mai bun influncer din România, în timp ce Alina Ceușean a fost pe locul al doilea, iar Bianca Adam, pe locul al treilea.

Anul trecut acest premiu a fost obținut de Adelina Pestrițu.

Christina Ich s-a născut în 1986, în Moldova și a fost model internanțional. Mulți fani au numit-o „Angelina Jolie de România”, datorită asemănării izbitoare.

S-au împlinit 10 ani de la logodna Prințului William cu Kate Middleton. Cât s-au schimbat cei doi de atunci și până în p... Jennifer Lopez, ce este frumusețea la 51 de ani. Manifest făcut de diva hispanică în costum de baie...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x