Căutare Live

J.Lo isi trimite gemenii de 2 ani la sala!

Ideea unei mame de a-si trimite copiii de numai 2 ani la sala este din multe puncte de vedere gresita, daca am vorbi despre o sala de fitness normala. Insa Little Gym este locul unde cei mici invata despre socializare, echilibru si alte abilitati motorii, asa ca initiativa lui J.Lo este de inteles.

Jennifer Lopez este una dintre vedetele care si-a inscris copiii la Little Gym, un fel de gradinita concentrata nu atat de invatat, cat pe dezvoltarea echilibrului, a abilitatilor motorii dar si un loc unde cei mici isi pot face prieteni.

Stabilita in Calabasas, California, Little Gym a devenit noul loc de joaca a gemenilor cantaretei. Cu cateva zile inainte de Craciun, acestia au mers impreuna cu dadaca la prima ora de "sala".

2011/01/02//170908-little_gym.jpeg

Antrenorii spun ca aici copiii sunt incurajati "sa dea tot ce pot mai bun, nu sa fie cei mai buni". In cadrul Little Gym, micutii se rostogolesc, invata sa aiba echilibru pe barna dar isi si dezvolta abilitatile muzicale.

sursa foto: iparenting.com

Afla de ce si-au pierdut rosiile gustul!... Copiii pot dezvolta alergie la arahide inca din starea intrauterina...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri