Ingrediente pentru reteta Omleta-sufleu de vara:
4 oua
1 lingura de parmezan ras
o mana frunze de busuioc, tocate fin
1 lingura ulei de masline
50g de branza moale de capra, bucatele
4 rosii-cireasa, injumatatite
Mod de preparare pentru reteta Omleta-sufleu de vara:
1. Incingeti cuptorul la putere maxima. Spargeti ouale si separati in doua boluri albusul de galbenus. Adaugati peste galbenusuri parmezanul si mare parte din cantitatea de busuioc si asezonati. Bateti cu putere albusurile aproximativ 1 minut, pana cand devin pufoase, apoi, cu acelasi tel, bateti galbenusurile cu parmezanul si busuiocul. In final, adaugati amestecul de galbenusuri peste albusuri.
2. Incingeti uleiul intr-o cratita mica si adaugati ouale batute. Lasati pe foc 1 minut, apoi adaugati branza de capra si rosiile. Dati amestecul la cuptor pentru 5 minute pana cand se infoaie, capata o culoare galbuie si se asaza. Presarati cu restul de frunze de busuioc, apoi serviti direct din tigaie, alaturi de salata.
Poftă bună!
Sursa: Good Food
Cresc un tigru pe post de animal de companie!... VIDEO! In sfarsit! S-a inventat automatul de pizza!...