Ingrediente:
- un kg cartofi;
- 500 g carne de vita;
- doua cepe;
- 3 catei de usturoi;
- doi ardei capia;
- un morcov;
- 4 rosii;
- o lingura cu pasta de tomate;
- 200 ml ulei de floarea-soarelui,;
- sare, piper;
- busuioc;
- castraveti murati;
- gogonele.
Mod de preparare:
1. Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie rondele subtiri. Cepele si usturoiul se curata de foi, se spala si se taie felii subtiri.
2. Morcovul se curata de coaja, se spala, se taie felii groase, apoi cubulete. Carnea de vita se spala, se sterge cu un servet si se taie cuburi.
3. Se incinge uleiul intr-o cratita, se caleste carnea pana devine aurie, apoi se adauga ceapa si morcovul. Se calesc cinci minute, se adauga ardeii capia taiati cubulete, apoi si cartofii.
4. Se toarna apa cat sa depaseasca totul cu doua degete, se condimenteaza si se lasa sa fiarba acoperite cu un capac.
5. Cand sunt aproape fierte se adauga rosiile date prin razatoare, pasta de tomate dizolvata cu putina apa, usturoiul feliat sau pisat si se continua fierberea.
● Sfat: Se serveste ca atare presarata cu busuioc tocat, cu gogonele sau castraveti murati.
● Bautura asortata: Traminer (vin german).
Pofta buna!
Boli cauzate de cosmetice... VIDEO! Eleganta dupa violente...