În al nouălea stage al emisiunii Chefi fără limite, Naxos i-a impresionat pe chefi și pe concurenți cu numeroasele sale bogății. De data aceasta, un chef local a dezvăluit cum se face în Grecia o delicioasă rețetă tradițională de rețetă cu iepure. Tazz îți dezvăluie cum să pregătești acest preparat chiar la tine acasă!
Luni, 18.04.2022, 20:09Penultima confruntare pe echipe înainte de semifinala celui de-al șaselea sezon al celui mai iubit show culinar a avut ca temă tocănița. Farfuriile au fost jurizate de invitați din comunitatea rromă.
Luni, 14.01.2019, 20:11Tocana de legume cu orez. Cea mai gustoasa si simpla reteta de tocana de legume! Tocana poate fi mancata atat calda, cat si rece. Reteta este una sanatoasa, lipsita de conservanti sau coloranti artificiali. Reteta traditionala ca la mama acasa!
Miercuri, 17.10.2018, 14:29Marea a ajuns şi pe tărâmuri bistriţene! Ce-i drept, doar în farfuriile amatorilor de peşte. Cel mai mare show culinar din judeţ a îmbiat sute de oameni. Nimeni nu a putut să reziste în faţa platourilor cu midii şi nici la vederea ceaunelor...
Duminica, 22.07.2018, 19:44Trei bucătari s-au duelat la un festival cu şi despre tocană, în Harghita. Au preparat tocană românească, secuiască şi ungurească. Vizitatorii au fost cei care au gustat şi au jurizat cele trei preparate.
Duminica, 17.07.2016, 08:25Vladuţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o reţetă inedită de "Tocăniţă reuşită"
Miercuri, 27.11.2013, 08:27Vladutz a ales sa gateasca astazi o reteta potrivita cu temperaturile de afara: "Tocana ciobaneasca"
Luni, 16.09.2013, 08:28Vladut, bucatarul de la Neatza, a pregatit astazi o reteta inedita: "Tocana muncitoreasca"
Vineri, 13.09.2013, 08:39Tocana de ardei este usoara si satioasa, in plus are foarte putine calorii.
Luni, 23.01.2012, 00:00Mai e o zi pana la Ignat, dar multi romani au facut deja pomana porcului. Pofta a fost mare, asa ca unii n-au mai avut rabdare sa-i faca analizele lui Ghita. L-au prajit direct in tigaie. Iata insa o informatie care ar trebui sa le dea de gandit. Zilnic, la Directia Sanitar-Veterinara din Prahova, ajunge cel putin o proba infestata cu trichinela spiralis.
Luni, 19.12.2011, 00:00O tocana extrem de gustoasa si de simplu de realizat.
Vineri, 16.12.2011, 00:00Gigi Becali a fost mai interesant ca meciul cu 5 goluri la Strejnic. Copiii veniti la meci cu bicicletele au fost cu ochii pe patron, i-au imitat rasul si s-au distrat pe seama lui. Gigi i-a invatat pe pusti cum sta treaba cu tocana!
Sambata, 08.10.2011, 19:53Inabusirea este un proces termic de gatit din care poti obtine preparate delicioase - gatitul incet la foc mic fragezeste si cele mai dure bucati de carne.
Miercuri, 14.09.2011, 00:00Gigi Becali se bate cu pumnii in piept! "Steaua va juca finala Europa League!" Patronul ameninta ca il va face tocana! pe Ciprian Marica de la Schalke, favorita grupei J, in care a picat Steaua.
Vineri, 26.08.2011, 20:02Peste o mie de oameni au gustat dintr-o tocana uriasa, preparata la Miercurea Ciuc de zeci de bucatari. Ei si-au aratat maiestria in gatitul gulasului, a tocanitelor sau a supelor. Ca lupta sa fie dreapta, toate mancarurile au avut la baza acelasi...
Duminica, 07.08.2011, 09:32Peste o mie de oameni au gustat dintr-o tocana uriasa, preparata la Miercurea Ciuc de zeci de bucatari. Ei si-au aratat maiestria in gatitul gulasului, a tocanitelor sau a supelor. Ca lupta sa fie dreapta, toate mancarurile au avut la baza acelasi ingredient: cartoful.
Duminica, 07.08.2011, 00:00Astazi va aratam o reteta simpla, atat de simpla incat va puteti apuca de ea oricand.
Vineri, 05.08.2011, 00:00Maslinele pot fi consumate simplu, neprelucrate termic, ca aperitiv, adaos in salate, sau ca ingredient principal, la micul dejun, pranz sau la cina.
Miercuri, 20.04.2011, 00:00Sanatatea este pe primul loc atunci cand vine vorba despre alimentatia bebelusilor. Le este insa destul de greu mamicilor sa-i obuisnuiasca pe acestia cu o altfel de mancare decat laptele.
Vineri, 19.11.2010, 00:00Daca frigul a venit pe langa noi, in viata noastra, a sosit si timpul mancarurilor care sa ne ofere energie, dar si gust in acelasi timp. Asa ca o tocanita clasica poate pica excelent, de aceasta data reteta fiind una completata de carnea de vita.
Sambata, 06.11.2010, 00:00Tocana belgiana este un preparat simplu si savuros, care nu difera foarte mult de tocana clasica, romaneasca. Secretul este un ingredient la indemana tuturor: berea neagra.
Duminica, 31.10.2010, 00:00Povesti vanatoresti, tocana de mistret, concursuri de ogari si bineinteles pereti plini cu trofee. Toate astea au incaput intr-un singur week-end la Festivalul Vanatorii din judetul Arad. Cei mai iscusiti participanti s-au laudat ca au vanat si...
Luni, 20.09.2010, 06:21