Antena Căutare

Tocana de pui cu galbiori

Atata timp cat mai sunt la piata legume de sezon, cum ar fi ardeii, dovleceii, dar si ciupercile de padure, profitati de ele nu doar pentru a face zacusca sau alte conserve pentru iarna, dar si o tocanita delicioasa cu pui. Pentru un accent exotic, Adi Hadean pregateste reteta cu taitei de orez.

Ingrediente:

- 500 g galbiori

- dovlecei

- ardei gras

- tulpina de telina

- pulpe de pui dezosate

- taitei de orez

Preparare:

Am pus galbiorii intr-o tigaie la sotat cu foarte putin ulei.
Dovlecel, ardei gras si tulpini de telina am pus peste galbiori dupa ce s-au inmuiat (a luat cam 10 minute faza asta).

Am avut niste pulpe de pui, dezosate. Le-am taiat in bucati mari cat de-o imbucatura si le-am rumenit usor cu niste pasta de ardei dulce. Le-am condimentat cu sare si piper si dupa ce s-au inmuiat le-am pus peste galbiori si legume (puteti deduce de aici ca le-am rumenit in alta tigaie, cu foarte putin ulei, doar cat sa unga tigaia).

Am lasat puiul, galbiorii si legumele sa stea pe foc impreuna pret de zece minute apoi le-am amestecat cu niste taietei din orez, inmuiati in apa cu otet si zahar.
Sigur c-a fost bun.

citeste si revista Felicia

Optifort mentine sanatatea ochilor... VIDEO! Vladut a gatit o "musaca minunata"!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x