Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film animatie: 101 dalmatieni

Rețeta Zilei! Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni! Iată cum se gătește cel mai gustos desert!

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni”.

Chef Berry, bucătarul iscusit de la Star Matinal, ne pregătește „Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni”.

Pentru rețeta de papanași cu dulceață de vișine și căpșuni aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 800 gr brânză dulce
  • 400 gr făină
  • 4 ouă
  • sare
  • 100 gr zahăr
  • 1 praf de bicarbonat de sodiu
  • zeamă de lămâie
  • ulei pentru prăjit
  • dulceață proaspătă de căpșuni
  • dulceață proaspătă de vișine

Rețeta Papanași cu dulceață de vișine și căpșuni - Preparare

Ouăle se bat spumă cu sare și zahărul. Apoi se încorporează făina, bicarbonatul stins în zeamă de lămâie și brânza, rezultând un aluat moale care se lasă la odihnit 30 de minute.

Se rup mici bucățele din aluatul de papanași, se trec prin făină și se modelează sub formă de sfere micuțe. Se prăjesc în ulei încins până se rumenesc frumos pe toate părțile.

Papanașii se servesc cu dulceață de vișine și dulceață de căpșuni.