- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Cu ajutorul unor trucuri, treaba din bucătărie poate fi mai plăcută şi mai uşoară. Acesta este motivul pentru care marii bucătari “dau din casă” când vine vorba despre secrete culinare
Unul dintre acestea este cel cu boldul înfipt într-un ou pus la fiert. Ideea minunată i-o datorăm celebrului bucătar Windy Sukiyaki.
Japonezul a înfipt un bold la baza oului, apoi l-a pus la fiert. Acesta a adăugat sare în apă şi a lăsat oul să fiarbă, dar nu mai mult de zece minute. După ce l-a scos din apă, l-a lovit uşor, iar coaja s-a desprins imediat.
Aşadar, aceasta este cea mai uşoară metodă de curăţare a unui ou fiert. Interesant, nu-I aşa?