Căutare Live

Samsung Galaxy S10, lansat oficial. Cât costă, ce specificații are, preț în România

Samsung Galaxy S 10, lansat oficial. Cât costă și ce specificații are, preturi in Romania. Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou smartphone al gigantului coreean Samsung.

samsung galaxy s 10

Samsung Galaxy S10, lansat oficial. Cât costă și ce specificații are, preturi in Romania. Tot ce trebuie să știi despre cel mai nou smartphone al gigantului Samsung.

Pe 20 februarie a avut loc lansarea oficială a telefonului Galaxy S10, la Londra. Smartphone-ul promite funcții noi, cum nu s-au mai văzut până acum. Acestea includ un sistem cu cameră cu trei lentile, ecran de afișare cu găuri, rețea de 5G, o durată mai mare a bateriei și o memorie mult mai mare.Samsung promite cel mai bun telefon mobil pus în vânzare la ora actuală.

Samsung dispune de încărcător wireless și oferă un nou tip de încărcător wireless, Samsung Duo Pad EP-P5200.

Samsung Galaxy S10, precomenzi în România

Înscrierie pentru rezervarea noului Samsung au început pe site-ul Samsung din Statele Unite, iar cei interesați de achiziționare își pot completa numele, prenumele, adresa de e-mail şi codul poştal. Cei care se înscriu pe site pot să plaseze pre-comezi, beneficiind astfel de o reducere de 550 de dolari, prin program trade-in.

Celor care doresc achiziționarea prin intermediul unuia dintre dintre cei 5 operatori li se garantează livrarea pe 8 martie, în limita stocului disponibil.

Samsung Galaxy S10, prețuri

În versiunea Ceramic Black, cu 12 GB RAM şi 1 TB spaţiu de stocare intern, Samsing Galaxy va ajunge în magazinele din China la prețul de 10.000 yuan, adică 1.475 de dolari americani, sau 1.300 euro, disponibil în versiunea ”ceramic”, dar și cu carcasă de culoare albă.

De menționat este faptul că, prețurile practicate în China sunt mai mici decât în alte țări, așadar prețurile acestui smartphone pe piețele vestice pot fi semnificativ mai mari.

Cât costă Samsung Galaxy S10 în România

  • Samsung Galaxy S10 Plus cu 12 GB RAM, 1 TB stocare și spate din ceramică costă 7.800 de lei.
  • Varianta Samsung Galaxy S10 Plus cu 8 GB RAM, 512 GB stocare și spate din ceramică are prețtul de 6.000 de lei.
  • Samsung Galaxy S10 Plus cu 8 GB RAM și 128 GB stocare: 4.800 de lei
  • Samsung Galaxy S10 cu 8 GB RAM și 512 GB stocare: 5.500 de lei
  • Samsung Galaxy S10 cu 8 GB RAM și 128 GB stocare: 4.300 de lei

Cel mai ieftin model este Samsung Galaxy S10e, cu 6 GB RAM și 128 GB stocare. Acesta atinge prețul 3.500 de lei.

În România, Samsung Galaxy S10 va fi disponibil în trei versiuni, respectiv Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus.

Samsung Galaxy S10 a intrat deja la precomandă la operatori, precum Orange, Vodafone sau Digi Mobil. Pentru cei care își doresc achiziționarea la liber, telefonul este disponibil în precomandă și la Emag, unde cel mai bun model, Samsung Galaxy S10 Plus cu 12 GB memorie RAM, 1 TB spațiu de stocare și spate din ceramică (spate alb), este disponibil la precomandă în versiunea albă la prețul de 7.800 de lei.

sursa info: playtech

sursa foto: techradar.com

Topul accesoriilor de telefoane în funcție de importanță – esențiale, recomandate sau de fițe...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x