Live acumScena Misterelor
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Și design, și funcții smart. Electrocasnicele full option

De obicei, în viață, ai de ales. Ori frumos și stilat, ori deștept și funcțional. Dar când îți reechipezi casa, mai ales după o renovare, ai nevoie de pachetul complet: să arate bine și să-ți facă viața mai ușoară.

Și design, și funcții smart. Electrocasnicele full option

Din fericire, producătorii de electrocasnice au înțeles și ei nevoia. Și a devenit un fel de lege ca cele mai SMART produse să fie și cele mai arătoase. E adevărat că vin și cu exigențe la capitolul preț. Dar dacă le iei în rate de la Flanco, e mai ușor să alegi fix ce-ți place.

Mașină de spălat rufe LG Titan C4

Are un hublou smuls parcă din filmele cu nave spațiale. Are linii curate și ecran digital. Are cu 20 de centimetri mai puțin, ceea ce înseamnă că se va încadra perfect în nișa aia dintre baie și hol. Dar dincolo de design-ul modern, LG Titan C4 oferă și câteva funcții inteligente, care te vor impresiona și mai mult. Cum ar fi programul anti alergic care folosește forța aburilor pentru a igieniza hainele fără să le afecteze. Sau funcția de adăugare rufe. Sau motorul cu acționare directă care reduce vibrațiile și zgomotul.

Combina Samsung RB31FERNDSA

Cei de la Samsung au creat un aparat frigorific pe care să-l așezi cu mândrie în bucătărie. Griul rece se potrivește perfect cu design-ul scandinav. Finisajul metalic periat confeă un plus de stil și ascunde foarte bine urmele de degete. Iar display-ul din mijloc este cât se poate de discret. Dar și la interior, situația e bună cu tehnologia No Frost, uși glisante, compartimente extrem de încăpătoare și iluminare LED.

Cuptor și plită incorporabile Electrolux (EOD3C50TX + KGG6456K)

Design-ul Electrolux iese clar în evidență. Pentru că este bazat pe aceeași simplitate scandinavă. Cât mai puține linii, cât mai multă libertate, finisaje premium și o amplasare a elementelor care te ajută să gătești mai ușor. Alături de câteva funcții foarte deștepte. Cu SteamBake, obții umiditatea perfectă pentru rezultate de brutărie la tine acasă. Curățarea catalitică face corvoada în locul tău. Iar gătirea multilevel îți permite să prepari mai multe feluri simultan.

Hota Whirlpool AKR036

Iar imaginea modernă continuă și în partea superioară. Cu această hotă de la Whirlpool, va părea că ai un tablou minimalist deasupra plitei. Dar este un tablou care face mai mult decât să atârne. Cu motorul puternic și cele 3 trepte de viteză, atmosfera plăcută din bucătăria ta va rămâne așa, indiferent ce prepari.

Pentru mai multe electrocasnice frumoase și utile, vizitează cel mai apropiat magazin de electrocasnice. Și ia-l și pe CardAvantaj cu tine. Pentru că, dacă nimerești ceva ce-ți place, poți să-l cumperi pe loc și să plătești relaxat.


Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro