Căutare Live

Trucul extrem de simplu pe care nimeni nu-l folosești! Odată ce-l aplici pentru Gmail, viața ta pe net se schimbă!

Google încearcă să te țină în siguranță, însă tu nu-l lași. Drept dovadă că doar 10% din utilizatorii serviciului știu cum să se ferească de hackeri.

Google încearcă să te țină în siguranță, însă tu nu-l lași. Drept dovadă că doar 10% din utilizatorii serviciului știu cum să se ferească de hackeri.

Cu aproximativ 1,2 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, Gmail este, poate cel mai popular serviciu de mail de pe planetă. Deși amenințările hackerilor planează asupra fiecărui utilizator, asta nu înseamnă că toți își iau măsuri de precauție. Dimpotrivă, aproape 90% din utilizatorii serviciului Gmail sunt vulnerabili la atacuri.

Cei mai tari din România! Ce operator să alegi ca să primești cele mai bune servicii pe telefon!

Potrivit inginerilor Google, parolele compromise reprezintă cea mai bună cale prin care se obține accesul la conturi și, implicit, la toți utilizatorii. Ei recomandă „verificarea în doi pași” sau 2SV, iar dacă ții cont de sfatul lor vei pune în dificultate infractorii ciberneticii, cărora le va fi greu să-ți spargă contul.

Dacă ai dat bani pe cel mai scump iPhone, Apple tocmai s-ar putea să-ți fi tras o mare țeapă! Vestea care supără toți clienții!

Când activezi 2SV în Gmail, funcția nu-ți permite doar să te conectezi cu adresa de mail și parolă. Ea îți solicită un cod unic de utilizare. Astfel, Google îți va trimite un mesaj sau te va suna să ți-l transmită. Dacă vrei să scapi de aceste proceduri, există Google Authenticator, unde îți poți genera singur codul.

Vezi cât de ușor e să folosești Gmail în siguranță!

Pasionații de gaming se vor bucura de expoziții, workshop-uri, game jam-uri și experiențe VR în cadrul Bucharest Gaming ... Paranoia ta e justificată! Telefonul te supraveghează peste tot și acum poți afla ce știe despre tine!...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri