Căutare Live

VIDEO! Tableta digitala ruseasca ii va face concurenta iPad-ului

Rusii vor sa revolutioneze lumea tabletelor digitale. Asa ca au inventat un astfel de gadget, dar mult mai ieftin si cam de grosimea unei coli de hartie. Deocamdata tableta este la stadiul de prototip, dar autoritatile spera sa ajunga pe piata internationala. Evident, Vladimir Putin nu putea rata lansarea minunii.

Tableta digitala a fost realizata de o companie ruseasca de stat, Rusnano - de aceea promovarea este atat de intensa. Iar premierul Vladimir Putin a avut primul onoarea sa butoneze gadgetul. Desi Federatia Rusa va produce de anul viitor tableta, deocamdata aceasta este destinata doar elevilor.

Calculatoarele tableta vor fi testate timp de un an, in mai multe scoli, inainte sa fie lansate. Rusii se asteapta insa ca noua tehnologie sa faca o concurenta serioasa iPad-urilor produse de Apple. Tableta va costa doar 420 de dolari, fata de 670 de dolari, cat costa in prezent cel mai ieftin iPad.

Aproape jumatate dintre aplicatiile pentru smartphone-urie au si functia de spion... Problema grava de securitate, raportata la telefoanele HTC...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri