Alimentul care te SCAPĂ de vergeturi. Orice gospodină îl are!

 

Orice femeie se confruntă la un moment dat cu vergeturile, și ar face orice să scape de ele. Dacă vrei să nu cheltuiești sume exorbitante pe vizite la saloanele de specialitate, atunci poți să apelezi la ajutorul unui aliment pe care îl ai, cu siguranță, în casă.

Ai la îndemână o metodă simplă și ieftină prin care poți să scapi de vergeturi. Potrivit unica.ro, ceapa conține quercetina, o substanță cu proprietăți antiinflamatorii, ce se găsește în numeroase medicamente care repară și vindecă celulele bolnave. Din acest motiv, ceapa este folosită de ani de zile ca remediu împotriva vergeturilor și a cicatricilor. Nu te îngrijora pentru miros, deoarece poate fi îndepărtat.

Înainte de culcare, pune câteva cepe în blender, apoi strecoară pasta obținută. Ar trebui să obții un lichid în care să înmoi o cârpă uscată, pe care trebuie să o ții peste noapte pe vergeturi sau cicatrici. Dimineață înlătură cârpa, clătește-te cu apă călduță și reîncepe procesul.

Dacă vrei ca mirosul să nu fie atât de puternic, amestecă ceapa cu câteva picături de suc de lămâie. Ține cont că acest remediu nu te va ajuta să scapi de vergeturi peste noapte, ci trebuie să îl urmezi timp de câteva luni.
 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe