Antena Căutare

Conferință gratuită pentru specialiștii în gerontologie și longevitate din România

Tema celei de-a doua ediții a conferinței ”Noi abordări privind longevitatea și încetinirea procesului de îmbătrânire” se concentrează asupra rolului prevenției prin medicina stilului de viață asupra longevității.

Tema celei de-a doua ediții a conferinței ”Noi abordări privind longevitatea și încetinirea procesului de îmbătrânire” se concentrează asupra rolului prevenției prin medicina stilului de viață asupra longevității.

Organizatorii conferinței, Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României și Societatea Română de Medicină a Stilului de Viață aduc, ca speakeri, unii dintre cei mai cunoscuți specialiști care au studiat beneficiile acestei abordări medicale la pacienții cu boli cronice.

Când are loc conferința ”Noi abordări privind longevitatea și încetinirea procesului de îmbătrânire”

”Conferința își dorește să evidențieze importanța acestei discipline noi în creșterea speranței de viață, deoarece nu este important doar să trăiești mult, ci și să ai o viață de calitate”, a declarat Lăcrămioara Frăsineanu, Manager de Proiect, Senatul Științific al FDVDR.

Conferință internațională dedicată ultimelor descoperiri din domeniul gerontologiei și longevității va avea loc în perioada 16-17 martie 2022. Această se desfășoară online.

Participarea la conferință este gratuită, înscrierea se face prin completarea unui formular de participare, disponibil pe www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x