Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Hepatita, Ficat Gras sau Ciroza? E timpul sa iei masuri!

Organizația Mondială a Sănătății (OMS sau WHO – acronimul în limba engleză a denumirii World Health Organization) defineste hepatita ca fiind o inflamație a ficatului. Aceasta afectiune poate fi autolimitată sau poate progresa spre fibroză (cicatrizare), ciroză sau cancer la ficat.

Hepatita, Ficat Gras sau Ciroza? E timpul sa iei masuri!

Virusurile hepatitei sunt cea mai frecventă cauză de hepatită în lume, insa alte infecții, substanțe toxice (alcool, anumite medicamente etc.) și boli autoimune pot provoca, de asemenea, hepatită.

Există cinci virusuri de hepatite principale, denumite tipuri A, B, C, D și E. Aceste afectiuni ale ficatului sunt in atentia organizatiilor ce lupta pentru sanatate - atat din cauza greutatii bolii și a morții pe care o provoacă cat și a potențialului de focar și răspândire. Tipurile B și C duc cel mai adesea la apariția unor boli cronice la sute de milioane de oameni și, împreună, sunt cea mai frecventă cauză de ciroză hepatică și cancer.

Hepatita A și E sunt boli frecvent cauzate de ingestia de apa sau alimente contaminate. Hepatita B, C și D apar (de obicei) ca urmare a contactului cu fluide corporale infectate. Acesti virusi se transmit cel mai adesea prin sânge contaminat si prin produselor sanguine, proceduri medicale invazive ce folosesc echipamente contaminate, contact sexual; de la mamă la copil, prin naștere.

Infecția acută poate să apară cu sau fara simptome precum icter, urină închisă la culoare, oboseală extremă, greață, vărsături și dureri abdominale.

Insa nu doar aceste afectiuni trebuie sa te preocupe: ficatul gras sau ciroza merita de asemenea amintite aici.

Cum poti sa te tratezi daca suferi de hepatita,steatoza hepatica sau chiar ciroza? Descopera solutiile naturiste pentru hepatita, ciroza sau ficat gras de la Farmacie.BIO

HepaStopForte este unul din aceste produse naturale testate,care a ajutat mii de romani cu afecțiuni cronice dar si pe cei cu afectiuni grave ale ficatului, mai bine decat oricare alt produs de pe piata.

HepaStopForte este realizat din ingrediente cheie folosite in medicina chineza, pentru bolile de ficat ce se poate administra in:

 • hepatita A, hepatita B, hepatita C
 • steatoză hepatică
 • icter, reflux gastroesofagian, reflux biliar, bilă (fiere) lenesă, dureri abdominale și balonări, digestie lentă, mâncărime excesivă a pielii (psoriazis), urină cu aspect închis la culoare, oboseală cronică, lipsa poftei de mâncare ori senzație de greață și văsături, obezitate, gust amar, somnolență, colesterol în exces, ficat mărit,
 • hepatita autoimuna,
 • Ciroza cu ascita
 • dureri sau disconfort la nivelul ficatului
 • Ciroza cu lichid si varice esofagiene

Bucura-te acum de beneficiile ingredientelor celui mai popular produs HepaStopForte

 1. Unicul produs naturist ce poate fi luat in caz de Hepatita
 2. Recomandat cand viremia crescuta iti da batai de cap
 3. Recomandat pentru regenerarea naturala a ficatului
 4. Ficat gras sau steatoza hepatica
 5. Curatarea sângelui, colesterol si trigliceride
 6. Ciroza cu ascita si hipersplinism
 7. Detoxifierea naturala a ficatului si a organismului
 8. Repara celulele distruse în urma viicilor, precum tutun si alcool
 9. Protejează împotriva efectelor secundare ale unor tratamente chimice
 10. Sustine eliminarea toxinelor din ficat
 11. Hepatita TIP A, Hepatita TIP B, Hepatita TIP C, Hepatita Cronica

Gaseste aici produsul HepastopForte alaturi de prezentare complete, recenzii, pareri si pachete avantajoase!

Recomandari