Căutare Live

5 semne ce indica ca veți îmbătrâni împreună și îndrăgostiți – așa realizezi că ți-ai găsit jumătatea

Am auzit această poveste de o mie de ori. Bărbaţii se plictisesc de relaţii, decid să te înşele. Este prins. Fata face o criză de nervi şi rămâne cu inima frântă, iar relaţia nu mai este niciodată la fel.

Deşi se întâmplă mereu asta, ne întrebăm de ce se întâmplă. De ce înşeală bărbaţii? De ce nu pot fi loiali şi oneşti? De ce este atât de greu pentru ei să stea departe de infidelitate? Acestea sunt multe întrebări presante şi nimeni nu are un răspuns clar.

Motivul pentru care se întâmplă asta are legătură cu tot ce ţine de complexitatea relaţiilor în general. Fiecare relaţie are caracteristici diferite şi poate să fie foarte dificil să generalizezi motivele infidelităţii.

Totuşi, un singur lucru este sigur: infidelitatea distruge o relaţie. Sentimentele oamenilor sunt răniţi din această cauză şi nu există nicio unealtă emoţională mai mare care să distrugă vieţile oamenilor

Iată care sunt cele cinci semne care atestă că nu te vor înşela niciodată:

1. Este sincer cu tine absolut tot timpul
Este onest cu tine şi atunci când vine vorba despre lucrurile mărunte şi atunci când vine vorba despre lucrurile importante. Îţi spune mereu adevărul despre modul în care i-a decurs ziua. Nu are nicio problemă în a fi deschis despre sentimentele lui.

Îşi exprimă opiniile reale. Nu ezită atunci când vine vorba să dezvăluie ceea ce crede pentru că ştie că îl iubeşti atât de mult încât îi accepţi şi defectele, atât timp când rămâne deschis cu tine.

2. Face un efort să te ţină la curent
Nu trebuie să îi dai mesaje obsesiv sau să îl suni să îl întrebi unde este. Nici măcar nu trebuie să îl întrebi ce urmează să facă, nu trebuie să îl interoghezi despre planurile lui. Nu trebuie să-l întrebi despre ceea ce îl deranjează.

Este o carte deschisă pentru tine. Va lua iniţiativa de a te ţine informată despre tot ce tien de viaţa lui. Nu ar vrea niciodată să te facă să te simţi exclusă.

3. Se menţine mereu ocupat
Este genul de băiat care face mereu ceva, aşa că, cel mai probabil, nu va avea timp să îşi găsească pe altcineva. Este mereu implicat în carieră, pasiunile şi rutinele lui, aşa că nici nu se gândeşte la a te înşela.

4. A încheiat toate relaţiile cu fostele iubite
De multe ori, bărbaţii îşi vor înşela iubita actuală cu o pasiune mai veche. Tocmai de aceea, dacă partenerul tău a încheiat toate orice formă de contact cu fostele iubite, nu ar trebui să te îngrijorezi foarte tare.

Asta înseamnă că a trecut peste. Stă departe de ele pentru că singura persoană care îl face fericit eşti tu.

Citește și
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? S-a transformat într-o domnișoară superbă. Cum arată acum
femeie care curata faianta din casa cu o carpa crem
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok
femeie care a atins cu degetul un mobilier plin de praf
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Cum se formează praful și de ce reapare la scurt timp după ce l-ai șters. Cât de periculos este dacă-l lași pe suprafețe
Mai multe articole

5. Pune mereu nevoile tale înaintea nevoilor lui
Un bărbat lipsit de egoism nu va înşela niciodată. Este foarte sensibil şi ştie cât de mult te va răni dacă va calca strâmb. Nu ar vrea să facă ceva care să îţi frângă inima şi să te aducă la disperare. Tot ce vrea este să te facă fericită pentru restul zilelor voastre.

HOROSCOP 20 februarie 2018. Este ziua marilor decizii! Aveți grijă ce alegeți: iubirea sau cariera... Nu vor mai şti ce să facă cu banii, vor avea buzunarele pline! Zodiile care se îmbogăţesc în luna martie...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri