Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Horoscop 2 decembrie. Zodia care are parte de o tragedie! Ce i se întâmplă

Horoscopul din 2 decembrie are semne favorabile pentru aspectul profesional. Se anunță unnou început pentru multe zodii. O zodie are parte însă de mari neplăceri. Ce i se întâmplă.

horoscop 2 decembrie

Horoscopul din 2 decembrie are semne favorabile pentru aspectul profesional. Se anunță un nou început pentru multe zodii. O zodie are parte însă de mari neplăceri. Ce i se întâmplă.

Horoscop 2 decembrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Venitul dumneavoastra va creste brusc, favorizat de o situatie norocoasa, ivita din senin.

Horoscop sanatate Berbec: Va bucurati de o stare foarte buna de sanatate pentru ca v-ati ocupat de detoxifierea ficatului si a sangelui printr-un consum de alimente sanatoase si printr-un consum de doi litri de apa de izvor sau apa plata.

Horoscop dragoste Berbec: Veti fi binecuvantati cu dragoste, fiindca sunteti nu numai ce ganditi si inventati, ci si ceea ce simtiti sau visati, sunteti ceea ce credeti.

Horoscop cariera Berbec: Sunteti direct responsabili pentru ceea ce se intampla in lumea din jur, realitatea inconjuratoare este produsul propriilor voastre ganduri, decizii si actiuni.

Horoscop 2 decembrie Taur

Horoscop bani Taur: Puneți banii pe care îi aveți la treabă și vi se vor întoarce și roadele unor investiții anterioare.

Horoscop sanatateHoroscop sănătate Taur: Vi se rezolvă tulburările de somn, acea alternantă între insomnie și somn lung, dar neodihnitor. Circulația periferică, la nivelul picioarelor și gambelor se activează și ea.

Horoscop dragosteHoroscop dragoste Taur: Afecțiune din plin puteți găsi într-o nouă relație care poate deveni profundă și benefică pentru dumneavoastră.

Horoscop carieraHoroscop carieră Taur: Străduiți-va să fiți clari cu cei cu care colaborați în privință performanțelor pe care le așteptați de la ei și astfel veți obține rezultatele dorite.

Horoscop 2 decembrie Gemeni

Horoscop bani Gemeni: Este o zi potrivită pentru reglarea afacerilor bănești care va determină să va împărtășiți succesele și să va bucurați de ele împreună cu prietenii.

Horoscop sănătate Gemeni: În cazul dumneavoastră, bolite generate de retenția de apa ar putea cunoaște ameliorări ar putea aduce vindecări miraculoase cu ape de tratament sau ape sfințite.

Horoscop dragoste Gemeni: Veți fi binecuvântați cu dragoste, fiindcă sunteți nu numai ce gândiți și inventați, ci și ceea ce simțiți sau visați, sunteți ceea ce credeți.

Horoscop carieră Gemeni: Nu cruțați nici un efort în a va duce ambițiile și planurile la înfăptuire în plan profesional.

Horoscop 2 decembrie Rac

Horoscop bani Rac: În această zi a lunii, anumite investiții pot crește constant că urmare a bunei dumneavoastre reputații și a unor contracte bune. Bucurați-va pentru șansele care vi se oferă și gândiți-va și la cei mai puțin norocoși.

Horoscop sănătate Rac: Lăsați-va în voia somnului, pentru că Venus să va armonizeze funcțiile endocrine și să va dea un chip odihnit.

Horoscop dragoste Rac: Neptun e planetă asociată cu visul, imaginația, fantezia, misticul și poezia și va stârnește nevoia sufletească de a comunică de la inimă la inimă.

Horoscop carieraHoroscop carieră Rac: Începeți să eficientizați metodă de lucru la serviciu, reușind să-i impulsionați și pe colaboratori.

Horoscop 2 decembrie Leu

Horoscop bani Leu: Un pont primit de la șef ori de la cineva aflat într-o poziție de autoritate poate fi lesne transformat într-un câștig bănesc concret.

Horoscop sănătate Leu: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient.

Horoscop dragoste Leu: Felul în care vorbiți sau va comportați poate să-i determine pe cei din jurul dumneavoastră să va ia că model și chiar să se îndrăgostească de ființă voastră.

Horoscop carieră Leu: Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori.

Horoscop 2 decembrie Fecioară

Horoscop bani Fecioară: Gândirea practică, aplicată, va poate aduce aprecierea sub formă unei bonificații sau indemnizații din partea șefilor dumneavoastră.

Horoscop sănătate Fecioară: Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor. O tragedie se poate întâmpla dacă nu țineți cont de odihnă și dde recomandările medicilor. Mare atenție la sănătate în perioada următoare!

Horoscop dragoste Fecioară: Celibatari sau în cuplu, veți avea suficiențe ocazii care să va confirme puterea de seducție.

Horoscop carieră Fecioară: Astrele va promit o viață profesională mult mai profitabilă și mai stabilă, va puteți urmă liniștiți intuițiile profesionale.

Horoscop 2 decembrie Balanță

Horoscop bani Balanta: Incercati-va norocul, caci astazi aveti spor la negociat salariul dumneavoastra care poate creste considerabil datorita rezultatelor remarcabile in plan profesional din ultimul timp.

Horoscop sanatate Balanta: Starea dumneavoastra emotionala evolueaza dinspre bine spre foarte bine, o stare optimista si entuziasta care va poate garanta o sanatate de fier.

Horoscop dragoste Balanta: Un nou romantism cu Neptun va da nastere pentru dumneavoastra unor relatii profunde, unor uniuni sufletesti, unei empatii si receptivitati fata de aproapele dumneavoastra.

Horoscop cariera Balanta: Succesul va veni usor si va va lasa cu gura cascata, dar sa aveti luciditate, harnicie, prezenta de spirit, atunci cand energiile bune va vor propulsa in varf.

Horoscop 2 decembrie Scorpion

Horoscop bani Scorpion: Pe plan financiar va merge bine, însăși patroană banilor se ocupă de creșterea veniturilor directe.


Horoscop sănătate Scorpion: Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus.

Horoscop dragoste Scorpion: Un nou romantism cu Neptun va da naștere pentru dumneavoastră unor relații profunde, unor uniuni sufletești, unei empatii și receptivități față de aproapele dumneavoastră.

Horoscop carieră Scorpion: Va trec prin cap tot felul de soluții ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentați-le cu modestie șefilor dumneavoastră care va vor aprecia creativitatea.

Horoscop 2 decembrie Săgetător

Horoscop bani Săgetător: Se construiește momentul de luna plină când, prin intermediul amicilor dumneavoastră aveți posibilitatea de a atrage noi resurse bănești în afacerea pe care ați construit-o cu membrii familiei.

Horoscop sănătate Săgetător: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze.

Horoscop dragoste Săgetător: Neptun în viață dumneavoastră dizolvă lent hotarele, acoperind tărâmurile cu nori și ceată, pentru că apoi, în atmosferă de mister pe care singur a plăsmuit-o, să poată aruncă semințele unei alte sensibilități.

Horoscop carieră Săgetător: După progresul realizat, va sfătuim să duceți la bun sfârșit tot ce a rămas nefinalizat din proiectele dumneavoastră trecute.

Horoscop 2 decembrie Capricorn

oroscop bani Capricorn: Beneficiul dumneavoastra opereaza in domeniul banilor, aratand ca o deschidere in afaceri poate influenta in bine in mod imprevizibil, venituri directe.

Horoscop sanatate Capricorn: Starea dumneavoastra de sanatate are efecte pozitive pentru zona lombara a coloanei vertebrale si pentru nervul sciatic.

Horoscop dragoste Capricorn: Aveti nevoie de un timp petrecut in solitudine, pentru a incerca sa descoperiti gradul de intensitate al sentimentelor fata de persoana de langa voi.

Horoscop cariera Capricorn: La locul de munca, se poate dovedi oportuna reluarea unei initiative si examinarea aspiratiilor legate de viitor vostru in cariera

Horoscop 2 decembrie Vărsător

Horoscop bani Varsator: Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri.

Horoscop sanatate Varsator: Aspectul armonios al fizicului si al psihicului poate duce la o regenerare de-a dreptul spectaculoasa a intregului organism.

Horoscop dragoste Varsator: Neptun devine un adevarat mentor pentru sufletele voastre pe care le va scoate din amortire, inlocuind ordinea existenta cu una noua, apeland la trezirea de constiinta.

Horoscop cariera Varsator: Propunerile dumneavoastra creative intrunesc aprecierea sefilor; este cel mai bine sa va ocupati singuri de proiectele in cauza.

Horoscop 2 decembrie Pești

Horoscop bani Pesti: Partea care va revine dintr-o mostenire constituie instrumentul in reusita spectaculoasa a unei afaceri care va constitui un salt urias in ierarhia sociala.

Horoscop sanatate Pesti: Tineti sub control tensiunea intraoculara, punand comprese calde cu infuzie de albastrele si galbenele, in proportii egale.

Horoscop dragoste Pesti: Va aduceti aminte de latura dumneavoastra romantica, spre binele relatiei de cuplu sau de asociere, veti da dovada de o caldura si de o apropiere sufleteasca binevenite.

Horoscop cariera Pesti: Soarele apare din nou pe strada dumneavoastra, cand atrageti bunavointa sefilor care va ofera posibilitatea unei promovari sau a unei calatorii profesionale.

sursa: zodii.net

Recomandari